❤ Laura Louice Elisabet Lundberg ❤

lallalalalalalllalallalalaSöndag, och jag vill ha grillat och mjukglass och gissa om jag ska få det! De blir att grilla med Joel och Filip idag och möjligtvis fara och köpa en mjukglass, jippi!!! Men annars är de inte så mycket. Jag måste träna lite både med den fyskiska fitnessen och hjärncellerna (jobbarbete). Och jag ska klara jobbet och vara snygg i sommar ;-) Men de är ju bra att jag väljer att äta mjukglass och och ta de lungt i dag. Jag menar de är söndag. Söndag är en slappdag. ja, jag hade som inte riktigt nå mer att skriva, jag ska ju som sagt fara och äta mjukglass. Så alla party people slappa som fan idag, de är ju SÖNDAG!

Jobba, jobba och åter jobba!

Nu sitter jag på rast och jag är fruktansvärt hungrig just nu! Och jag har lunch vid tolv, de gör mig ledsen. Men då är de tur att jag har en corny!!!!!! För er som inte vet vad de är skämes!!


Efter att ha skrivit en massa...


Party animal!

..så ska jag ge mig själv en liten present, BEN AND JERRYS! Så jävla gott alltså.. jag ska även fara och se på teater treornas slutproduktion ikväll! Jag hoppas och tror att de kan vara pretty awesome, but only time will tell. Så jag ska fara dit om ja, en halvtimme, man vill ju ha en bra plats ;-) Jag vet att bea kommer dit så de blir väl att sitta med henne, åh.. ja ajg över lever väl.. men alla vet ju att hon är så fruktansvärt jobbig.. men nu ska jag fixa mig teater fin menad jag lyssnar på Whintey Houston och äter Fish Food. Lycka till nu teater treor, ni kommer vara awesome!

Bloggdesign

Nu håller jag på att ta tag i min blogg. med de menat så kan jag säga att jag håller på att fixa den lite, bland annat fixa en backgrunds bild. så för nuläget får ni en moln bild tills den riktiga kommer upp på bloggen. nej tillbaka till arbetet!

---

Ångrade mig ni fick ugglor istället

Oj oj oj

Igår när jag for till jobbet så upptäckte jag att min cykel hade fått en böld på däcket, så sorgsen jag var att tänka att min älskade cykel började ge upp, detta var ju inte de ända problemet med min cykel utan den går inte att cykla på när de är minus grader eller regnar för då får pedalerna inget fäste, pakethållaren sitter inte fast även om jag har skruvat fast den. Ja så att säga min cykel har sett sina bästa dagar! Så att se denna böld på däcket gjorde ont i hjärtat. Nu har bölden spruckit och min kära cykel står i källaren.

Men! Jag har fått tillökning till familjen, en skeppshult cykel, den är så fin och den var så dyr... Men de var mycket billigare att köpa en helt ny cykel än att fixa upp den gamla. Men min finska lilla älskling ska bli ett projekt att fixa upp den, bara för att han börjar ge upp ska inte jag ge upp!


En solig måndag!

Här sitter jag i Jörn och bloggar från min fantastiska iPhone i solen, Japp du läste rätt jag är i Jörn, den super coola byn med en massa känsla. Men varför är jag här? Filip fixar bilen och jag följde med :-)

Men annars hur är de med mig? Ja de rullar på, jag känner att jag verkligen håller på bli vuxen när jag inte tycker de känns jobbigt att stiga upp klockan sex på morgonen för att fara på jobbet, utan istället vaknar av sig själv och är klar vaken. Är jag vuxen nu eller? För jag har även börjat bli trött kring åtta, nio på kvällen (ingen festprisse precis). Snart kommer rynkorna och de gråa håret, jag lovar! De är nära nu!

Något mer hade jag nog inte att skriva. Så med denna tråkiga uppdateringen så säger jag hej då! Kan bjuda på en liten bild också, puss


Imorgon är de fredag

Fredag, fredag älskade fredag! Kom hit fortare! Imorgon har jag jobbat/gått utbildning i en vecka. Och jag trivs, nej jag stortrivs! Men mer ska jag inte prata om, för jag orkar faktiskt inte, men i helgen blir de nog mest troligt myskväll med brudarna, jag har hört viskningar om spel och vin. Men vi ser ju :-)


Här har ni det!

Ni alla som nu är nyfikna om vad för jobb jag sökt och fått så ska jag äntligen berätta för er, nu vet jag ju att jag har lagt upp de som om jag ska börja spela teater på broadway eller något men de är de inte, men ett jobb som jag är mycket nöjd över att ha fått. På kundsupport! Så nu vet ni, med de så ska jag börja se hockeyn. Bye


remember remember the fifth of november


En bild jag tog under en super fin dag.

Imorgon gäller det. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. kommer kissa på mig av nervositet.. ÅH. Men jag försöker att inte tänka negativt eller att vara för nervös, jag menar vad jag har att vara nervös över? de kommer gå superbra. de vet jag! Men för att lindra min nervositet så har jag suttit och spelat BF3 (för er som inte vet så är det ett skjutspel.) så jag har skjutit lite gubbar och de känns lite bättre faktiskt.

Men nu ska jag laga mat och lunch till imorgon. Kommer nog att uppdatera imorgon om hur de gick och möjligtvis avslöja vad de är för jobb, för er som inte vet de vid de här laget.

Time will tell

Utbildning på tisdag, nervös? JA!


No pic today

De blir en snabb uppdatering. Men hur som haver, nu är de ju fan påsk och under påsken börjar jag sakna min syster för när vi var små så var påsken vår grej, vi klädde ut oss till max och sen gick vi runt som två små påskkärringar. Åh de ljuva tiderna. Jag vill tillbaka och vara de där lilla barnet med fräknar och alldeles förstora kläder. Jag minns så väl dem gånger jag och min syster for till vår mormor och morfar och var påskkärringar där, hur fina vi var och hur roligt vi hade. Och jag minns att varje gång jag såg min syster i sminket så såg jag en sådan vacker person. Jag såg på henne och tänkte "Jag hoppas jag kommer bli lika fin när jag blir stor." Detta har jag nog aldrig berättat för min syster, men att varje dag som gick så såg jag hur mycket hon växte hur vacker hon var och hur mycket jag önskade att jag skulle bli lika vacker. Nu i dagsläget anser jag inte mig själv som att vara lika vacker som henne, som att precis se ut som henne, utan att vara vacker på mitt egna sett, mitt egna speciella lilla sett, vi är inte lika varandra men vi är o så lika ändå. Påsken var vår grej och den kommer förevigt vara de även om vi inte är med varandra under den. De är den dagen jag kan tänka på barndomen och komma ihåg alla de underbara minnen jag har med världens bästa syster.

Så Glad Påsk på er. Hoppas ni kommer vara lika glada under denna högtid som jag.

right now i feel....Ojojoj. de var längesen jag skrev, de var länge sen jag ens satt vi datorn. Så jag tänke nu är de på tiden att jag skriver något.

Kan skriva att jag börjar mitt jobb nästa tisdag alltså den tionde och ja jag kommer fortfarande inte berätta vars eftersom att jag inte skrivit på något. Men jag är exalterad ska ni veta, men även fruktansvärt nervös...  hur lugnar man ner sig för en sådan här sak? någon som skulle vilja ge mig ett förslag?

Sedan detta med en video på lägenheten som jag lovat, öh joo.. jag har ju som fortfarande inte fått upp tavlor och sådär så jag vill inte lägga ut någon video riktigt än, men de kommer än, någon gång..

Jag har kommit till de stadiet där jag avskyr att ha smink på mig. har de nästan aldrig om de inte är så att man ska någonstans där folk i den miljön inte ska bli livrädda då tar jag smink på mig, men annars aldrig. kan de vara att jag har blivit bekväm? eller kanske bara för lat att sminka mig? jag vet inte, men de känns skönt att bara kunna gå ut och inte bry sig ett skit i vad folk skulle tycka om ens utseende. Underlättar vardagen en del.

Sen vill jag bara svara på en kommentar som jag fick (publiserade inte den kommentaren för att jag tyckte den var idiotisk) om jag trodde att filip skulle ha klarat sig bättre utan att vara ihop med mig, om att han skulle vara lyckligare. Mitt svar till dig anonyma person är ja och nej, han hade säkertligen klarat sig i världen utan mig, säkert kunna älskat någon annan, men han gör inte de nu, han är med mig, han älskar mig och jag älskar honom. Och jag tror vi kommer spendera resten av våra liv tillsammans, för att vi älskar varandra och accepterar varandra. Och om han skulle vara lyckligare? Jag frågade den frågan till honom och han svarade att jag var hans lycka. Så anonym jag hoppas du fick veta de du ville veta med den frågan om inte, to bad.

tack och hej