❤ Laura Louice Elisabet Lundberg ❤

Jag säger bara

 

That is what is upVarför är jag så glad? Jag borde vara förstörd, krosad. Men ändå kan jag inte låta bli att le. Jag så många idéer och planer till framtiden och nu kan de bli sanna! Men varje dröm har ett pris. Och de har jag just fått uppleva själv. Men jag ler och ser fram emot allt livet har ett erbjuda!

Wide awake

.                                Bild från google.


Vad jag önska att jag hade en symaskin nu. har fått en sådan lust att designa igen, allt från kläder till inredning. Inspirationen bara snurrar runt i mitt huvud. Har redan fyllt ett block med idéer. Så är de någon vänlig själ som känner "att jag vill inte ha min symaskin, jag kan ge den till Lollo" så ring my phone! jag tar gärna emot den ;-) Nej men helt ärligt nästa inköp blir en symaskin!

Préférence blond

Jag ni läste rätt. Blond. Färgning pågår för fullt här hemma i läggan min. För att vara exakt med färgen, EXTRA LIGHT PEARL BLONDE! OCH jag kanske skall på peka att de är bea som färgar sitt hår, inte jag. HAHA där blev ni allt lurade! Jag har inte gett upp hoppet än och färgat mitt hår. Jag och mitt slitna, mång färgade hår har några månader mer med varandra. Men däremot så blir de snart att klippa mig. Hur? se bilden nedan.

 
 
 

Angående battleship!

Den sög apas rövhål som har en parad av neon lysande katter som är på vägg mot skaparen av filmen för att bombardera han/hon men glittrande, brinnande svavel hårbollar! Fy skäms på dig varför göra en sådan film där de inte finns någon mening alls.. Hoppas svavel hårbollarna lär dig en läxa! Ps. För er som ej förstår min humor, läs med en nypa salt och sarkasm. För jag är fruktansvärt seriös!


Lycka de finns i alla

Denna dag har inte varit fruktansvärt händelserik utan har haft en lugn dag med käraste. Min kära fästman gör just nu middag. Tänkte gå och hjälpa men han brukar se så irriterad ut när jag är där och på pekar eller ändrar tanken som han har till middagen så jag ska vara snäll och låta han vara :-) ikväll blir en film kväll faktiskt jag tror vi ska se battleship eller vad den heter ;-) den kommer säkert vara jätte dålig så att jag inte kan motstå att gilla den!


Sådärja!

Nu har jag fått i ordning bloggdesignen någolunda. inte riktigt klar så de kan finns några ställen de ser helt fuck up ut. Men de får ni leva med tills jag är klar! :-)

Bara en liten grej

Min blogg kan se lite hur som helst just nu, håller på att fixa den lite.

happytimes..


.. is awesome. synd bara att man är för sjuk för att uppskatta det.

Dem senaste dagarna har inte varit dem bästa för mig, men idag har nog varit den värsta. Tänker inte berätta vad som har på gått. Orkar inte, plus de var ej de jag hade tänkt skriva om. Utan jag tänkte mer på mina drömmar och önskningar. Om framtiden, jag har titta och skissat och har kommit på hur min kära bröllopsklänning skall se ut. Visseligen kommer jag inte bära den imorgon så min vision kan ju ändras men just nu i detta tillfället vet jag precis hur den skall se ut. och jag längtar tills den dagen jag får bära den och alla kan se hur den ser ut!