❤ Laura Louice Elisabet Lundberg ❤

Bring it back to AlabamaJapp nu har jag blivit en sådan person som bara har bilder på sig själv!

Men nog pratat om de, kan berätta att jag har en bloggblackout om ni fattar vad jag menar, inte? okej jag förklarar. Jag känner att jag vill blogga men jag vet inte om vad. Jag sätter mig framför dator redo att skriva, innan jag loggar in på min blogg kommer jag på säkert tusen saker att skriva men när jag väl ska göra det så är de som att alla idéer som jag haft bara har försvinnit. Jag kan inte förklara de bättre än så för er men jag vill att ni ska veta att om jag skriver (eller inte skriver alls) något väldigt tråkigt och meningslöst så är de för att jag har bloggblackout.

yes that's me


Hejsan svejsan

image description

hejja hejja! De är ljust ute jag har hört fåglarna sjunga och mitt humör är på topp, bästa dagen någonsin att skriva personligt brev. Så hejja lollo!

 


I'm gonna bring it like a blingoner!


Observera snubben till vänster..

Jag har haft sån otroligt energi idag att de inte är klokt, jag har diskat, dammtorkat, sorterat en massa viktigt papper (de var över 25 brev..) sökt jobb, gjort lite Zumba och dammsugit (dock bara halva lägenheten eftersom nu har min kära dammsugare gett upp.. rest in peace my love!) jag vill till och med gå ut och gå bara kolla på träd, snö kanske små barn som slåss vem vet, men jag kan som inte. för de ska komma folk och titta på lägenhetshuset och då måste man ju som vara här om dem skulle vilja ställa några frågor om lägenheten och så. Så för mig blir det att möjligtvis läsa en bok. ha nej de skulle jag inte kunna göra för jag har FÖR MYCKET ENERGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÄH ni får överleva detta..Jag vet jag har varit mycket dålig på att uppdatera min blogg men jag har faktiskt ett liv!!! (mitt liv är att sitta framför dator och klicka runt och kolla jobb annars är de tv och soffan som gäller.) Men nu har de blivit ändringar i mitt liv, jag har bland annat börja träna, ja hör och häpna lollo rör på sig! Jag har nämligen börjar med Zumba. Och jag har alltid undrat varför (i reklamerna på Zumba) folk ler och skrattar under träningen, hallå de är ju träning tänker jag men efter att ha testat så förstår jag varför alla ler, de är ju hur kul som helst. Jag kan knappt hålla mig från att le när jag gör de själv, jag kom på mig själv att stå med världens största leende någonsin och jag kunde inte sluta direkt jag försökte vara seriös så började jag skratta, de kan ju då vara för att jag såg ut som ett tap när jag stod där och försökte göra höftrörelser samtidigt som jag skulle lyckas med något snyggt fotarbete. Ingen vacker syn. Men jag rör mig iaf och jag har roligt. Nu ska jag bara lyckas dansa och inte se ut som en flodhäst på is.

Nu sitter jag vi datorn


Jag har gjort illa mig i ansiktet..

Nu sitter jag vid datorn och jag har faktiskt tid att blogga lite. Men vad ska jag då prata om? kanske alla hjärtansdag som var en helt vanlig dag för mig, jag tror filip till och med glömde bort att de var alla hjärtansdag så jag fick ingenting (inte för att jag tycker de är nödvändigt att köpa typ blommor som dör om några dagar..). Vi såg film och de var som de. Jag spenderade även största delen av kvällen med en kniv känsla i magen. Jag vet inte var det var och jag har aldrig känt så förut. Men jag lyckades komma i säng och jag sov ändå relativt bra inatt (om man tänker bort att jag hade två mardrömmar..).

MEN IDAG ska jag vara med Bea är planen. vad vi ska göra? de vanliga ;-)

Att söka jobb på en söndag..


In my mind


waiting for my love to come home


Problemet med internet i telefonen


HELL YEAH LEGO!

Man blir aldrig för gammal för lego! Men ja nu till dagens ämne, internet i telefonen. Där ju superbra att man har kommit på denna funktion till mobiltelefoner. Man kan gå vart man vill och ändå uppdatera sin status på facebook och skriva på sin blogg och bla bla bla. MEN här kommer de som är otroligt dåligt med de, man blir så otroligt osocial. Japp där sa jag det! Jag gör detta själv så en liten bitchslap på mig själv. Jag tycker de är så otroligt jobbigt när man är med någon och så sitter de och chattar med någon annan, hur trevligt är detta? (Jag gör även detta själv, en till liten bitchslap på mig själv) Så kära läsare tänk på detta när ni är med någon eller bara sitter hemma i soffan med er pojk-/flickvän, de är inte nice. värdera vänskapen/kärleken som sitter/står eller ligger bredvid er istället för ett förhållande med er telefon. Med de sagt så slutar jag skriva. hejdå

Dirty, dirty, dirty, dirty, dirty suckaHär är två bilder från fotograferingen av Bea, Jag tycker hon vart himla fin på bilderna.

Annars har de inte hänt mycket i mitt liv, men jag lovad ju att skriva något intressant. Så här har ni- för första gången i mitt liv så håller jag på att laga mat som är intressant som är svårt alltså att jag använder ugnen!

Kyckling a la lollo och ris och beanaisesås, mums!

Om ni undrar

Oj oj oj, här var de dött.. Jag har faktiskt inte haft tid att skriva och egentligen inte tid att skriva nu heller, men imorgon lovar jag att jag sina skriva något intressant! Men jag ville bara säga att jag lever :-)


Fotografen de är jag!Håret uppsatt och kreativiteten upp i taket, här ska fotas! Min modell?
Vem annars än Bea! Bilder kommer väl upp sen!

BLÅ JACKA


Jag känner igen mig själv i denna bild!

Ja, nu sitter jag här på golvet och bloggar medan Bea står bredvid mig och håller koll på vad jag skriver, vet inte varför hon gör det, men hon är ju lite speciell (väldigt mycket kanske...) men jaja, vi ska iaf se på American Horror Story (Bea tvingar mig..) fast jag har ju faktiskt sagt okej åt det (eller...) haha, hon kollar fortfarande vad jag skriver och kommenterar, typiskt Bea ;-) haha nu säger hon att jag ska fucka mig, undrar hur de ska gå till, fucka mig vad fult de lät, anyway..... nu ska jag sluta skriva. och se den här jäkla serien som Bea inta kan sluta tjata om, jag kommer SÄKERT fastna i den.. jag lovar..