❤ Laura Louice Elisabet Lundberg ❤

Låt de bara rulla...

Skönhet kommer inifrån.. ha de i åtanke..

JÄVLA CENTRERING!! okej detta inlägg får bli såhär fult i mitten.. men jaja.. Jag hoppas ni ser hur fint hår bea har, för jag har nyss färga de på henne och de vart AWESOME! Den som säger emot kommer att dö en plågsam död.. jag lovar!

Anyhoooo.. Jag har varit väldigt duktig idag, jag är fruktansvärt rädd för sjukhus och allt som är i närheten av sjukhus som typ vårdcentralen. Jag har varit så duktig nu att jag har bokat en tid för att kolla upp mina halsmandlar, jag vet de var på tiden.. jag är inte speciellt duktig när de gäller att ta tag i sakker när de gäller min hälsa, låt mig säga så här coca cola är min bästa vän.. precis efter Bea då. Så att ta hand om mig själv är inte de jag är bäst på, men nu har jag tagit steget att bli lite bättre på de, jag hoppas bara att undersökningen går bra för jag vill verkligen inte operera någonting!

I'm ready for you!Jag ville bara meddela alla läsare att jag och min kära sambo nu har förlovat oss, åh vi fint de var han gick ju för tusan ner på ett knä och friade. Jag var så chockad (av glädje) att jag bara satt där, tyst för att inte brista ut i gråt. Jag vet de låter säkert jätte töntigt men de var så himla fint och jag kände bara att de är rätt å så rätt. Jag är så otroligt lycklig att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag visste att filip älskade mig men med detta så visar han inte bara att han älskar mig utan att han vill dessutom spendera resten av sitt liv med mig, min känslor matchar så bra till hans och jag vet att jag kommer vara den lyckligaste kvinnan i världen vid hans sida.

I wanna dance!

Släpp loss!

sadness

Igår kände jag mig så lycklig för att de kändes som jag var på bättringsvägen, tänkte att "Ja men i morgon då kommer jag vara nog pigg för att ta mig till jobbet och jobba, jag börjar ju ändå 17.00" vad tror ni händer, JO DE FÖRBANNADE SVULLNADE I HALSMANDLARNA (som hade gått ner igår) HAR NU SVÄLLT UPP SÅ ATT MITT HÖGER ÖRA GÖR ONT. JAG MÅSTE HA EN JÄVLA TUSS I ÖRAT!! De är den högra halsmandeln och har svällt upp mest, sedan är jag tät i höger näsborre och höger ögat rinner de ur hela tiden.. vad hände med höger sida av mitt ansikte? Så jag är ledsen och less på vara sjuk, och jag vill faktisk fara och jobba nu! men i de yrket jag har behöver jag min mun, båda mina öron och båda mina ögon plus en fungerande hjärna. annars är jag ganska fucked.

Åh kära värkIdag har jag nästan bara sovit. Har haft sådan jobbig muskelkramper plus mensvärk. Helt ärligt så har jag i morse ledat och gråtit av dessa smärtor. Men efter att min kära sambo hittat ett par alvedon så har de varit lite bättre, men ändå jobbigt att veta att jag fungera efter jag har fått i mig ett par alvedon. På grund av dessa smärtor plus förkylning så vart de inget jobb idag, jag tror jag inte skulle vara så uppskattad på jobbet om jag sitter på en stol och gråter hela dagen.. Så inget jobb idag, men nu när min kära sambo har varit och köpt alvedon så skall de tusan bli jobb i morgon. Om jag ska så gå på alvedon ;-) Sen blir de en helg av lugnhet. Ska ta de så himla lugn! ÅH på tal om i helgen min syster och hennes sambo kommer och hälsa på i natt, de skall även sova här till i morgon, då är de ju jättebra att jag jobbar 17-21 så jag hinner vara med dem. Saknar min syster så in i norden! och snart får jag träffa henne!!! JIPPI!

Något helt annat så har jag blivit lite beroende. Beroende av nagelack, eller så kallat nailart! skit snyggt tänk naglar med massa GLITTER och MÖNSTER! Så jag försöker lära mig göra sådant men jag kan säga det att de ser lättare än vad de är. Men jag har bestämt mig att jag ska lära mig detta. och där med basta!

Åh en till sak, jag drömde en dröm (på tal om bananer) jag stod på en teaterscen, med en massa  publik och jag höll en monolog som var så fruktansvärt bra (om jag får säga så själv). Att jag kunde drömma om de var bara AWESOME. Jag vill berätta hela den för er men jag tror jag skall skriva ner den i min lilla monolog bok istället. Ja jag har en sådan bok. Bara för att jag slutat spela teater betyder inte att de dött för mig. Teater kommer aldrig lämna mig, teater är den jag är, de som visar vem jag verkligen är. Jag kan vara den jag inte vågar vara i verkligheten. Jag kan visa vad jag älskar, de som betyder så mycket för mig. Att skriva monologer får mig att ha den där gnistan kvar, gnistan av den stjärnan jag alltid velat vara sen jag var en liten flicka. Att veta att min dröm här i världen fortfarande lever. Jag har inte slutat med teater, jag har bara tagit en paus för att ta tag i mitt liv. När de är i ordning så ska jag stiga och bli de jag alltid har velat. Och alla de som tvivlat, alla de som har sagt negativit åt de ska få se att jag är nog stort, något bra, något mycke mera speciellt än någon annan. Jag ska bli den bästa jag som finns. Vänta bara så ska ni få se!

Åh herregud!

Jag trodde huset skulle rasa, helt seriöst! Då körde förbi en grävmaskin så att hela huset skakade och jag trodde helt seriöst att jag skulle dö. Till och med alla glas och blommor ja all inredning rörde på sig. Då blev jag rädd. Först hade jag ingen aning varför de skakade, men när jag såg att de var en grävmaskin blev jag lite lugnare. Men jag är rädd för när den skall fara här ifrån.. Då vill jag inte vara hemma.


JAAAAAAAA!!

Nu fungerar min blogg.se app! Så nu kan jag blogga via min mobil igen! Jippi! Igår såg jag för första gången i mitt liv Gudfadern, de var nog en av de sämsta filmer jag sett! Inget illa till er som gillar denna film men åh herregud jag somnade för att jag tyckte den var så tråkig.


nya blogg.se

Guuuusinen vad de är svårt att fixa sin design i detta nya blogg.se! Har fixat en skit cool design men jag kan inte lägga upp den för att jag inte förstår den nya blogg.se, så de nya designen får vänta en dag så jag hinner fippla och dona lite så jag vet vad tusan jag håller på med ^^

How lion king should have started..


Dagens jobb idag bestod av att kommer till jobbet få veta att jag får åka hem för att inget fungerar. Kunde inte någon har skickat sms till mig? så att jag slapp vänta på bussen, båda vägarna dessutom. kunde ha sparat 20:- Bara ett sms eller ett telefon samtal. men nej, jag får veta de när jag är på jobbet. Jag ska ju inte säga att jag är ledsen för att få fara hem. har haft huvudvärk hela dagen och jag har ont i alla muskler i kroppen. Så de kan vara bra att få vara hemma och vila upp mig till jobb imorgon, sen är jag ledig i två dagar! chill kväll blir de ikväll!

Men nu slut pratat om de nu ska jag se lite tv och lata mig i soffan! hejdå!

!

 

shake ya ass like a crazy bitchKänner för att bara dansa, dansa bort allt och alla! bara fara ut och dansa själv. inte bry mig om någon annan. försvinna i dansen. Wanna show my moves!