❤ Laura Louice Elisabet Lundberg ❤

olyckor händer..

Filip gjorde så att jag ramlade på soffarmstödet så att bakhuvudet träffade armstödet, nu är jag lite snurrig och jag känner mig fruktansvärt sömning.. de är inte bra va?

När man väntar så..Så väntar man alltid förlänge. Jag har ännu inte fått mina skor och väska, även att jag om jag sett att igår så var mina converse var sorterade i Umeå igår morse kring åtta. MEN jag har inte fått något sms-avisering än och jag håller på att bli galen, jag vill ha mina skor! NUUUUUU!

Men annars vad händer? Så kilar jag runt är och gör inte speciellt mycket eller jo, jag åkte no-limit igår med bea, plus virvel vinden och en annan karusell som jag inte kommer ihåg namnet på. men de som hände var att vi åkte virvel vinden sen såg vi den här karusellen som hete no-limit och vi ville ju naturligtvis åka den. när vi åkte den så trodde jag bara att den for upp och ner. men den jäveln börjar ju snurra på stolarna medan de for upp och ner. samt att den stannade upp och ner! Jag såg helt seriöst mitt liv flashade framför ögonen och när jag öppnade ögonen så såg jag alla människor som var så små där ner på marken. gud vad kul de var men åh herregud vad jag rädd jag var. Jag tror helt seriöst att jag aldrig varit så rädd i hela mitt liv. efter åkturen kände jag att jag hade fjärliar i magen, inte illa mående ut bara skakig, och efter den åk turen tyckte bea att vi skulle åke en karusell som jag ej kommer ihåg namnet på men de snurrade och snurrade överallt och hela tiden. När jag åkte den karusellen kände jag, nej nu spyr jag. OCH JAG MÅR ALDRIG ILLA PÅ KARUSELLER! så jag tror chocken från no-limit fortfarande satt kvar. och när de karusellen hade slutat så var jag helt slut, kunde inte ens cykla hem så jag fick ringa filip så fick han skjusa hem mig. när jag kom hem så låg jag i soffan och hela min kväll var väldigt lugn. direkt jag blundade blev jag rädd för att titta jag fick känslan som jag hade när jag öppnade mina ögon i no-limit. SÅ jag skall aldrig och då menar jag ALDRIG åka no-limit igen. Min karusell är virvel vinden, my one and only love!

Men ikväll blir det att fara till stadsfesten, och då hoppas jag att någon vill åka virvel vinden med mig!

SKOOooOOoooooOOORHär är dagens köp för mig, jag älskar när de är rea och man har en massa rabatter! love! Så under veckan så hoppas jag att jag har fått dessa. men annars tror jag inte jag hade så mycket att tillägga. Jag är trött och jag börjar jobba tidigt. gonatt.

iPhone strul nr. 1Hallå där alla läsare, jag ger en hälsning och en liten (konstig-)puss. Hur är de med er? Med mig äre fint, faktiskt jag är ledig idag från jobbet och jag jobbar inte förrän på måndag igen, tacka gudarna för denna lång helg. Den är väl behövd. Men hör och häpnas idag på min lediga dag så kunde jag har sovit ut inte gjort ett skit och bara slappat, men de är inte hur jag rullar utan jag stiger upp klockan sju diskar, äter frukost, städar i köket, (filip dammsuger och dammtorkar) skurar golven, hinner ta en powernap i soffan medan jag väntar på att golven skall torka, rensat avloppet i handfatet på toan, (fruktansvärt intressant, tror vi har några geggmonster..) duschat hann till och med raka benen ;-) , och varit till solbacken och köpt cykelbyxor (så nu kan jag inte dra med ursäkten, "Jag har bara långbyxor så de blir för varmt att springa när de är sånt här fint väder..") och hunnit äta lunch på Waynes på solbacken ocn nu är jag hemma. OCH klockan är ju bara ett!!! gud vad man hinner mycket när man väljer att stiga upp tidigt och inte sova bort hela dagen.. Men till de jag hade att säga med rubriken så hade jag tänkt, nej men jag ska ju blogga lite om de här men då kan jag inte logga in på min blogg via min blogg.se-appen! WHY IS THAT?! Är de någon annan som har detta problem och har en bra lösning så hör gärna av er till mig. För jag är i desperat behov att få tillbaka den. Jag måste ju för tusan använda min dator som jag ej använt på flera flera månader! Så med detta inlägg säger jag, jag älskar min iPhone men börjar inte den där appen fungera kommer jag återvända till datorn. Punkt

Ssssssöndag

Lägenheten känns tom, de känns som något saknas. De känns kallt och ensamt. Väggarna känns närmare än vad dem är och kvällskylan kryper in från fönstret. Allt är så vitt och naket. Vad kan de vara som gör att jag får denna känsla? Jag vet! Jag saknar mattor i lägenheten. Webshopping nästa!


Att jobba en söndag.

Hur de är och känns att jobba en söndag är inget jag kan beskriva med ord, känslan av instängdhet men ändå glädje gör en förvirrad. Att stiga upp tidigt för att börja cykla i regn för att jobba i endast 3timmar. Smärtan av regn dropparna som fallet mot kinderna. Med de säger jag lycka till, till migsjälv!


Ursäkta ursäkta!

Förlåt hörni för min fruktansvärda dåliga uppdatering av mitt fantastiska liv.. Eller ja.. Hur som haver, jag leva och mår prima jobbet går suveränt! Och jag känner mig lugn och glad för de är ju trots allt sommar nu!!! Halleluja!! Vad kan gå fel liksom!

Annan nyhet är att jag börjat med en av mina intressen igen, rita. Jag har faktiskt blivit mycket bättre (om jag får säga de själv). Ska ladda upp en bild på en av mina mästerverk sen. Men nu skall jag återgå till att se 3D film i sovrummet med kärleken min! Puss


Så här på national dagen.... väljer jag att ändra min bloggdesign till något enkelt. Så ser ni inte den när ni nu kommer in på min blogg får ni väl uppdatera sida. Annars ska jag nog inte göra så mycket idag, planen är att vi möjligtvis skall grilla. Men de får vi se, hoppas bara vädret håller i sig och att de inte börjar regna. Men hur som haver, nu ska jag gå och fixa mitt hår så att man inte ser ut som ett troll om någon skulle komma förbi ;-)

Förlåt

Förlåt Hanna jag glömde säga att jag inte kommer hinna och kunna komma till Luleå, du är inte den enda jag glömt att säga det till. Sååååå förlåt alla släkt och vänner i Luleå att jag glömt att skriva att jag ej kommer till luleå, förlåt hoppas ni ej hatar mig så hemskt mycket.Jag Bea, du är den jag syftade på med världens finaste, hade jag inte länkat dig också?


Inte för att klaga..

..meeeeen ni sög på att ställa frågor ;-)

På lördag blir de bio! Med världens finaste! Vad vi ska se? Ingen aning.. Men jaja, jag har inte tid att skriva någe mer! ska in på stan en stund innan jobbet. bye bye