❤ Laura Louice Elisabet Lundberg ❤

Hissa, Dissa, Fråga, GissaJag vill verkligen HISSA (som man nu så fint skriver när man vill hylla något) denna bild, dess attityd ;-) Och då måste jag väl DISSA något också, då skulle jag vilja dissa mitt hår.. trasligt.. utväxt.. torrt.. ja jag har helt enkelt riktigt ledset hår. Sen har jag tänkt lite, jag har ganska många som läser min blogg och eftersom jag har en lite "bloggtorka" så skulle jag jätte gärna vilja att ni ställde frågor till mig, ni måste inte men de skulle vara en kul grej :-) Sedan Vill jag att ni gissar en sak. Vad tror ni händer om 52 dagar? klura på den en stund :-)

Den långa väntan...

När man tycker man är så duktig som kommer tidigt för att man ska hinna allt och så inser man att de var en timma tidigare och inte bara en kvart.. Typiskt.. Men jaja jag får sitta och chilla tills de börjar närma sig klockan fyra.. Då börjar jag jobba och jobbar till nio ikväll. Kommer vara död när jag kommer hem.

Något helt annat så har Filip köpt en sovrums tv och beställt en helt ny vardags soffa. Spännande att se hur allt blir tv kom idag men soffan kommer väl i juli. Längtar efter att soffan kommer så man kan inreda lite mer i lägenheten!!! Jippi!!! Men nu ska jag sluta skriva och förbereda mig för jobbet! Bye


Från en födelsedag till en annan!

Igår grattade jag Hanna, hade en väldigt trevlig prat stund med henne i nästan en timme :-) Men idag är det en annan dag och idag fyller min lilla kusin MAYA år. Lilla gullegumman, de ska firas så jag har bestämt att inte nu till helgen men nästa blir det att fara upp till luleå med lite presenter och en massa kramar ^^ SÅÅÅÅ GRATTIS MAYA PÅ DIN FÖDELSEDAG, DU ÄR SÅ FIN!!! :-)

En helt annan grej också, jag ser en serie som heter REVENGE jag hoppas och antar att ni vet vilken de är. Den serien har nu kommit till första säsongs slutet och de slutade så att jag håller på att dö... Jag älskar denna serie även om den har fått mycke negativa kommentarer, jag har bara gott att säga om den och jag tycker ni ska ge den en chans. Men nu som sagt är de säsongs slut på den och jag vet inte vad jag ska ta mig till, vill att de nya säsongen ska börja nu!!! Men något positivt, nu i juni börjar pretty little liars om. De blir väl att se den medans jag väntar på att revenge ska börja om ^^

Onsdagens onsdagIdag är det onsdag, Men inte vilken onsdag som helst, utan min käraste vän HANNA LINDERSTEDT fyller 20år idag!!! GRATTIS GRATTIS TILL HENNE!! Planen var att jag skulle ringa henne klockan tolv på morgonen/kvällen men jag somnade.. typiskt mig.. Men jag skickade ett sms till henne och jag har även tänkt ringa henne. Men just nu har jag fullt upp hemma, plus att hon är på skolan. Så jag får göra det ikväll när jag har rast. Ja, juste jag jobbar även ikväll 16.00 - 21.00 Jippi första gången jag jobbar kväll.. undrar hur det kommer att gå.. Annars händer det inte speciellt mycket i mitt liv. Jag jobbar, kommer hem, äter, slappar eller tränar och går och lägger mig... Men någ pratat här ska fixas i lägenheten innan man rullar med cykeln till jobbet.

I morgon...... börjar officiellt min första jobb dag. Utbildningen är nu klar och de är dax att börja jobba. Åh herregud jag är en vuxen människa som har ett jobb som betalar räkningar och måste göra hushållsysslor.. Jag förstår varför alla vuxna går och lägger sig så tidigt. Man blir fruktansvärt trött av att vara vuxen måste tänka, göra saker på en gång. Att vara vuxen är tråkigt på de sättet. Men så fruktansvärt skönt att komma hem kunna ta det lugnt och bara vara efter en jobbig dag. Fast filip är ju ganska krävande också ;-) Men nu godnatt. Jag ska upp tidigt och göra vuxen göra.

Himmel och jord

Idag är ingen bra dag.. Jag är förkyld och har fortfarande en allergisk reaktion av pollen.. De känns helt seriöst som om jag har en ko ståendes på huvudet, niagarafallen i mina ögon och sju hundra liter snor i näsan och bihålorna..

Ooh happy day...


Prytt

Är jag trött idag? JA! Min mage var inte min vän imorse, men idag har de varit lite bättre. Men idag har jag haft så himla ont i kroppen. Ni känner kanske till hur jag menar. Känslan som är att om någon skulle nypa mig nu så skulle jag bryta något. Den känslan. Big sadness. Så jag är absolut ej på topp men jag mår iaf inte illa!


Tankar..

Gud vad jobbigt de är när man är sjuk, man hinner tänka så mycket... Tänka på personer man saknar, personer som man har förlorat, händelser som man önskar skulle komma tillbaka till en, saker man gjort som man önskar man kunde göra om, tankar om sin barndom om sin framtid. Tankar om mina syskon som jag aldrig träffar, Emmelie, William, Christoffer och Jesper. Har sådana skuldkänslor att jag ej har tid att träffa dem, att dem inte kan komma till mig.. Jag saknar er och jag hoppas ni vet att ni fyra är fyra av mina sex ögonstenar. Mina syskon är mitt liv. Så Helena, Majlis, Emmelie, William, Christoffer och Jesper jag älskar er mer än vad ni annar, jag kommer alltid finnas här för er, När ni helst behöver mig! Puss


Not just another sundayVill så gärna fixa sådana här naglar igen!

SÖNDAG är det idag och min lilla syster majlis har spenderat hela helgen hos mig, jag har även haft besök av Joel, Bea och Monika. En trevlig helg om du frågar mig. Men idag ska vi köra hem Majlis, De gillas inte! Men men. Hon har även fått en massa smycken av mig där bland annat var ett halsband som jag fick av helena när jag var mindre, men jag har ju som sagt vuxit och blivit större och kan tyvärr inte ha de längre. Jag har hållt kvar vid det för att jag tyckt om det men de är ju jobbit att ha halsband som man inte ens kan ha, så nu har jag givit den vidare till min kära lilla syster Majlis (Jag hoppas du ej blir ledsen för det, helena <3 ) .

Hade jag något mer att skriva, inte precis. Jobbar imorgon, längtar och längtar inte. Hade helst velat sova hela veckan.

Tatueringar som jag skulle vilja göra

Bilder tagna från Google.


Galen lapp


Sommarens måstenKläder, smycken och andra accessoarer som jag vill ha!


Svar på tal

Till Lydia: åh tack, jag är rättnöjd med den ^^ zumba de gör jag hemma än så länge, jobbar alltid så länge så de blir två timmar hemma sen sömn ;-)


Hard work work!

Jävlar vad jag har jobbat idag! Och de slutar inte där jag ska även träna ikväll och jag ser fram emot de. Weird med tanke på att de är jag som vi pratar om. Men jag ska zumba med mina nya vikter som Filip har köpt åt mig, två timmar awesomeness för mig, lycka mig önska till!


I'm bringing hairback

Ja jobb jobb men lyckan att tänka att de är onsdag när man tror de är måndag är ljuvlig, blir även bio och middag med jobbet på fredag! Tagga avengers och allstar!