❤ Laura Louice Elisabet Lundberg ❤

Baka baka kaka!


I morgon då blir de att baka halloween-gott, kanske göra en repris av mina bajs-muffins vem vet? Men de ska iaf bakas sen blir de också att fixa kostymen som ska ha i kväll. Spännande hur mitt hår kommer bli. Ska ta ett kort imorgon så får ni se, samt fota den suveräna kvällen som kommer vara. 

Kattveckan


Allt och inget, nu eller aldrig. här sitter jag och bloggar. Om absolut inget. Min plan idag var att jag skulle se film senare på kvällen, men de kommer inte bli av för de är ju hockey och de betyder ju att inget annat kommer vara på tv än hockey. så som katten säger curse you, villain!

Hej hopp tralala..

.. snart är de min födelsedag. och med de så kommer ju den lyckan att man kan önska sig vad som helst. Varje år har jag haft något jag önskat mig som jag vill ha, tex. en boxningspåse, en systemkamera eller kanske en ny mobil men jag har aldrig riktigt önskat mig de som jag riktigt behöver så i år blir det att göra det. Önska sig de man behöver inte bara de man vill ha. Kanske är att jag håller på bli vuxen? Vem vet. Men här har ni som undrar vad jag önskar mig en lite paint bild som jag har fixat åt er så fint. :-) 
 

Julen är här!

eller ja snart.. Och jag känner att jag är i julhumör, jag vill pyssla, pynta och bara äta pepparkakor tills jag spyr! Men inte än, julen är inte här de finns inte ens snö på backen, fast jag klagar inte jag hatar snö.. Men jag vill julpynta! Och då har jag en fråga när tusan är de okej att börja julpynt? den 28 oktober då de byts till vintertid? Min födelsedag 14 november? När är de okej? För jag har fuskat lite, eller blir de att fuska? Jag börjat pyssla klart lite julsaker så att när de blir att ställa fram de så är de klart, är de att jag har redan börjat?


Här iaf ljusen som jag pysslat till, lätt köpte lite snören och gjorde rosetter. ^^ (stolt!)
Sen vill jag börjar med julpyntingen nu för att vi har fått nytt golv i vardagsrummet och jag vill inreda det, inte med de gamla vanliga utan med något nytt och varför inte julpynt nu när de börjar närma sig!? va va? Åh vill ni se en bild på golvet, den finns ju på in instagram (louicelundberg) men för er som inte har det.


Visst äre fint!! jag är jätte nöjd! :-) 

Men herregud nu ska jag sluta skriva och gå och fortsätta julpynta.. jag menar julpyssla ^^ höhö 


Idag ska de pysslas!


Väntar bara på bea.. hon är inte snabb..

Godmorgon


Hejsan morgon är de nu eller ja typ eftermiddag.. men när man är med Bea så vet man aldrig vad klockan är. Här har ni förresten en bild på mig och Bea, så ser vi ut idag. Ganska fabulous om ni frågar mig.


The hardest ever 
jag har tråkigt...

Om man bara vissteOm man bara visste att man var vacker, att man säger de till sig själv varje dag. Man behöver det men man gör de aldrig. Visa själv kärlek är inte själviskt utan inspirerande, de ger en att se fram emot sig själv. Även om du har nära och kära i din närhet så behöver du säga de till dig själv. För ingen kan älska dig så som du kan och ska älska dig själv. Kärlek till dig själv ger frihet, glädje och en större blick framåt. Jag älskar mig själv men inte så mycket som jag borde. De är svårt att älska sig själv. Men att titta i spegeln och säga skit idag är du riktigt vacker gör de lättare, iaf för mig. Varför inte göra de till en vana? Varje morgon du borstar tänderna titta på dig själv och se de som du tycker är vackert på dig själv, även om de bara är ditt hår, näsa eller ögon så är de en början. Detta har jag börjat med och jag måste säga de att man känner sig som en riktigt snygging även om man har en riktigt jäkla fuldag. ännu ett tips lyssna på musik som gör dig glad. Musik är människans bästa vän! Men de var allt för mig idag, glöm inte bort att vara snälla mot varandra. HEJ!
 

Skrämmer mig varje dag..Den här bilden valde Bea att sätta som bakgrundsbild på min dator efter hon lånat den. Efter nu ett antal dagar så kan jag inte ha kvar den som bakgrundsbild. När jag ser den blir jag rädd jag känner mig kränkt på något sätt, samt lite antastad faktiskt, som att hon säger "du vet inte vad jag gjorde med dig menad du sov!" och de gör mig väldigt freakt out så nu klarar jag de ej mer utan att jag måste byta bakgrundsbild. Jag brukar annars låta bli eftersom jag tycker att de är ganska roligt att få random bilder sådär, men den här ger mig mardrömmar så den måste bort. Med detta inlägg vill jag ha sagt till Bea två saker, förlåt för att jag tar bort bilden som du hade varit så snäll som tagit och lagt som bakgrundsbild och du är sjuk i huvudet.

Fixa och dona!

Nu har diskmaskinen som jag och filip beställt kommit. och jag säger de fy fan va tung den är men som tur är så var mannen som kom och lämnade den så snäll som erbjöd att hjälpa bära upp den. Som för att vara snäll med han så sa jag att han kunde lämna den utanför dörren sen skulle jag ta den resten av biten. Med upp rullade ärmar och håret i en knut använde jag mina giganstiska armmuskler och lyften tvätt maskinen in i köket och även upp på bänken. BAM! Nu ska bara de kopplas upp till vattnet och allt de där men de skall jag överlåta till mannen i huset, för de kommer jag säker inte alls klara av utan kommer att förstöra hela diskmaskinen så att nej nej, de gör inte jag! Men en lite blid på ängeln som jag kommer älska så himla mycket när den är inkopplad.


say my naaaaaaaaaaame!Idag sitter jag och lyssnar på florence and the machine - spectrum. Jag gillade inte alls den här låten i början men nu har den börjar växa på mig. De kan ju vara för att vars man än går som hör man denna låt? Bara en teori. Men annars då? I helgen hade jag en bra helg, en super bra helg. Jag och Bea överraskade Hanna med att komma upp till luleå och fira hennes födelsedag som vi inte hade hunnit än. Vi festade, såg skräck film och bara pratade en massa. En normal awesome helg! Väl i luleå så for vi till stan och shoppade lite. Blev en väl behövd plånbok och en party tröja, super nöjd!

Annars idag så ska de bli av att läsa körkortsboken. Ser framemot de men ändå inte. De är ganska svårt att lära sig något själv igenom en bok. Men ska jag möjligtvis plugga på distans så måste jag kunna lära mig körkortsteorin själv! AND I WILL BECAUSE I'M AWESOME!