❤ Laura Louice Elisabet Lundberg ❤

När man väntar på bea

När man väntar på bea så har man väldigt lite att göra och så kommer man på att man har en webbkamera. Så jag ska nu visa två saker som ni inte visste om mig:

nr. 1


Jag har varit nagelbitare hela mitt liv och en dag bestämde jag mig, ne nu är de nog! så jag har slutat bitat och har inte gjort de på snart ett halvår!

nr. 2


Jag kan vika på mina näsborrar. och inte lite heller. Bilden är en gif antagligen ;-) men jag kan göra snabbare än denna gif. En talang som är fruktansvärt onödig men kul.

Men nu verkar bea vara klar så nu bär de av till stan, bye bye!

Snabb vecka


Friday!Idag har jag gjort mig fredagsfin för ikväll eller jag redan i eftermiddag börjar de roliga, middag med två av mina älsklingar Bea och Monika vi ska äta middag tillsammans och sedan se bio. Rivalerna, om ni inte vet vilken de är youtuba de ^^ den verkar awesome. Men ja de är dagens lilla uppdatering. Hoppas ni alla kommer ha en fruktansvärd bra fredag för de vet jag att jag kommer ha!

Stunden som man inte orkar..

Efter alla dessa år som den vackra prinsessan har varit instängd i tornet så ser hon ljuset utanför. När prinsessan tittar ut igenom de mossiga fönstret kan hon bara se döda träd och marken som var brun och livlös, närmare slottet ser prinsessan vattnet som omringar slottet, de var grönt och luddigt. Prinsessan visste inte och hade aldrig någonsin sett luddigt vatten. De förbryllade henne och hon kände den fruktansvärda doften. I vattnet flöt något vit, prinsessan försökte luta sig fram ännu mer för att kunna se vad detta underliga vita var. Just som prinsessan började få en bra titt hör hon fotsteg, hon kastar sig i ett hörn av rummet i hopp om att den som kommer, ser hur ynklig hon är så att de ej kommer göra något. Prinsessan tittar upp mot den låsta dörren och håller henne inne i tornet. Där står den otäckaste besten hon någonsin sett, lika luddig som vattnet nedanför, den luddiga besten förvandlas till en kvinna. En rätt vacker kvinna, en kvinna som prinsessan känner igen. Kvinnan som stoppade henne i detta tron. Kvinnan förklarar för prinsessan att hon skall göra sina sysslor som hon alltid gör, men att denna gång skall prinsessan gör mer sysslor, samma sysslor men bara att de är mer. Kvinnan tar tag i prinsessans hår och släppar henne till köket, prinsessan skriker av smärta. Väl framme i köket kastar kvinnan in prinsessan i en stor hög med disk. Disken är motbjudande och luktar precis som vattnet utanför slottet. Prinsessan har inget val än att börja diska.

Efter flera timmars diskande så är prinsessan äntligen klar, de har börjat mörkna ute så att resten av sysslorna får vänta till morgonen. Kvinnan kommer tillbaka till köket och släppar prinsessan till sitt rum. När kvinnan har lämnat rummet känner prinsessan kylan som kommer in ur de öppna fönstret. Prinsessan kom då att tänka på den underliga vita saken som varit där ute. Prinsessan går till fönstret, när hon står där vid fönstret ser hon ingenting i vattnet. Detta kan ju vara för att de är mörk också tänker prinsessan så hon bestämmer sig för att ta sig i alla fall en timme till sömns.

Prinsessan vaknar av de konstigt ljud, hon har svårt att beskriva de för sig själv som ett klickande ljus fast ändå inte. Prinsessan går till fönstret för att de vad detta är. Hon är tvungen att hålla en hand ovan ögonen eftersom att morgon solen lyser in igenom fönstret. När hon väl tittar ut ser hon inte något som skulle kunna förklara ljudet men hon ser nu vad det vita i vattnet var. En tallrik, nu är det även mer än så. Disken som hon har diskat måste komma där nerifrån. Prinsessan känner hur illamående hon blir av att tänka att hon rört dem äkliga tallrikarna. Hon försöker torka bort lukten som finns på hennes armar, prinsessan gnuggar nästan så mycket att huden börjar lossna på hennes armar. Prinsessan avbryts av ljud utanför dörren, hon kastar sig till den vanliga hörnet, ihop kurad och rädda för att kvinnan skall komma. Men dessa steg låter annolunda nästan mjuka. Prinsessan känner hur någon närmar sig henne och tar tag i henne när hon äntligen vågar öppna ögonen så ser hon en man, en vacker man. En prins. Prinsen förklarar att han har letat över hela världen efter prinsessan. Prinsessan titta djup i hans ögon och känner värmen och kärleken som finns. De är kärlek vid första ögonkast. Prinsessan följer med prinsen som har en vit springare utanför. Prinsessan rör vid den vackra och stotliga hästen, en sådan varelse hade hon aldrig sett.

Prinsessan stoppas av ett hugg i magen. Hon ser besten som varit så fruktansvärd ligga livlös på marken. Prinsen hade besegrat besten och befriat henne. En tår far ner på prinsessans kind, hon tittar upp på sin prins och kysser honom. Prinsen lyfter upp prinsessan på hästen och galopperar även mot soluppgången och mot framtiden. Slut.

Nej men om man ska lämna den här fantasin och gå och ta itur med den fördömda disken. Blä om de ändå kunde vara som sagan :( jag vill också bli räddad från min diskhög.... typiskt..

Min tisdagsmorgonJag börjar min morgon med riktigt bra tecknat! Men jag känner att jag börjar bli gammal, alla skämten är inte lika roliga som dem var när man var liten. Men de stoppar mig inte att se och minnas de goda tiderna!  Älskade tecknad, mycket bättre då än nu tycker jag. Dagens tecknad är så "barnsäker" nästan lite dum i huvudet behandlande, om ni förstår vad jag menar, inte okej ett ex.
 


Denna serie får jag ont i huvudet så förlåt till er som gillar den men de här är en serie som jag menar. I serier måste de alltid vara något budskap, Ät grönsaker, rör på mig.. ÅH saker som är en självklarhet att barn skall göra.. Förr var barnprogramen vrickade och roliga, ett ex.

 
Gud vad bra de är. Nu ska jag sluta klaga på dagens tecknat, men jag önskar bara dagens tecknad skulle kunna lämna lite till fantasin. De är de. nu skall ska fixa lite i läggan, idag kommer nämligen min farmor och farfar förbi så de måste se fint ut ^^

Bilder på lägenheten, äntligen!

HALLENKÖKETSOVRUMMET


DATA- OCH GÄSTRUMVARDAGSRUMMETSIST OCH MINST TOALETTEN

Men de hemska golvet som jag hatar!

Så nu kära läsare har ni bilder. Jag höll på med att göra en video på lägenheten men de vart så fånigt så här får ni bilder att titta på. Tack för att ni varit tålmodiga med mig och låtit de ta sin tid att ta dessa bilder.

See it's mondayDagens klädsel, Leggings med massa färgsplatter, rolling stones tröjan och rishåret. Idag är de mycket som händer! vilket ett av dem sakerna är körkorts läsande. Jajamen ni läste rätt Louice Lundberg skall börja med körkortet. Jag ser fram emot att börja med det, jag behöver körkortet. Men hur tusan ska de gå att köra en bil? Jag har kört bil tidigare och de gick ju sådär att backa är tydligen myvket enklare tycker jag. Men jag är ju lite baklänges..

Sen även har jag plockat fram min systemkamera, så nu blir det att fota, fota och fota!

MEN NU, Diska, städa, tvätta och se tv ^^

Kan aldrig bestämma mig.

Jag ändrar på min blogg alldeles för mycket. Har funderingen om att skapa en till blogg där jag mixtrar med designen som tusan. Så om jag förstör den så gör jag inget, övning ger väl färdighet? But anyway, ska kolla lite på de. Samt att jag ska tag i detta med bilder på lägenheten som jag har lovat i några månader. Men nu diska och laga mat!

MOT STAAAAAAN!Nu drar jag snart mot stan för att träffa MONIKA som jag ej sett på evigheter! Ska blir riktigt roligt att träffa henne. Duktig som jag är så har jag varit klar fixad ganska länge när jag upptäcker att min mobil ej har ström i sig.. typiskt ja, de blir att bli lite sen för att jag måste ladda den som tur har jag en iPhone som laddar så himla snabbt! But anyway nu ska jag sluta skriva och ta på mig skorna och cykla in till stan!

You can't help it

This is gonna be me this weekend, just wait and see my moves are dangerous!

Pink


Nu har jag målat naglarna i en äcklig rosa färg. Jäklar vad brun man blir, jag gillar inte alls rosa men på något vänster så gillar jag de här nagelacket. sånt är livet.

Annars så är de inte mycket som händer, jag och bea ser på Amarican Horror Story säsong 1 and it's AWESOME så för er som ej sett denna leta upp den och se den! De är värt de.

Men nu ska jag fortsätta se serier med bea. kommer väl uppdatera lite senare om något mycket mer intressant, hoppas vi väl ^^