❤ Laura Louice Elisabet Lundberg ❤

Nöjd ^^


jobbigt liv

 
De senaste dagarna har jag mått som skit. Jag trodde att jag bara höll på att få en förkylning men så var icke fallet, nej då. Jag har fått ett halsvirus som gör att mina halsmandlar sväller upp och halsen är röd, irriterad och svullen. Jag har mycket slem i halsen som fastnar på de svullnade stället som också gör att när jag lägger mig ner så sväller de igen och jag kan inte andas så jag har inte sovit på två nätter. Men tuff som jag är så pluggar jag på! När man inte kan sova så är de lycka bara att göra saker istället.

Söndag - Gymnasiet

Jag och Claes under gymnasiet
 
Idag har årets teater 3:or (när jag gick i gymnasiet gick de i 1:an) deras slutproduktion, naturligtvis ska jag dit, skulle aldrig vilja missa denna dag, jag vet själv hur stort de var. Hur peppad, stolt och redo men var. Det känns som om de var flera år sen, minst 10 år sen vi spelade upp våran Gökboet. Just när man börjar tänka tillbaka på det så börjar jag tänka på min klass. Dem var nog den bästa gruppen av människor som jag träffat. Kunde inte ha fått en bättre klass. Så med slutproduktionen som jag kommer se ikväll så kommer jag tänka på er. Hoppas ni har ett fantastiskt vuxenliv (fylld med barnsligheter)! KRAM!

Sommarjobb - check

Då har man sommarjobb också, känns underbart! Sedan så har jag ju sökt till förskollärarutbildningen i Skellefteå, hittade på Umeå univeristet att de har på campus en Föskollärarutbildning som är stationerat här i Skellefteå, vilket är underbart! Jag är så lycklig och jag hopppas vekligen att jag kommer in. Tro inte jag har velat något så mycket som jag vill detta!

Åh snälla du!

 
Igår ringde monika upp mig och berättade att hon hade något till mig, mina misstankar landade kring en hundvalp. Detta var ej vad hon skulle ge mig, istället gav hon mig en "get well song". Den bästa låten någonsin. Tack snälla monika, du gjorde min kväll!

Lyckat Lollo

Ja de har varit många funderingar till vad som hände igår, för er som inte vet alls så ramlade jag med cykeln. Många undrar hur de gick till och hur jag mår nu. Jag ska berätta för er.

De hela började med att jag var på väg till campus och skulle studera, som varje så cyklade jag över parkbron (en bro som har en enkelriktad körfält för bilarna och en cykel körfält och en trottoar.) Här cyklade jag på höger sida medan bilarna körde mot mig på vänster och då skulle jag svänga över vägen mot "stig", vid denna situation så måste jag vänta på att bilarna kör först. Så jag saktar in, nästan står still och väntar på att bilen ska köra. Men tror ni inte idioten saktar in för att visa att du kan cykla över när jag redan står still så jag måste ta i och försöka skynda mig och just där jag cyklade var en isfläck så jag halkar på denna, far glidandes på isen mot bilen, som för övrigt inte står still än. Han får tvärnita och jag ligger där rädd att dö och har ont. Ingen hjälper mig och frågar om jag vill ha hjälp och gubben i bilen tittade på mig, körde runt mig och for iväg. Framme vi campus kom chocken och smärtan. Skakade så att jag inte kunde hålla i en penna.

Och ni har jag lätt stukat min fått sträckt mig på ett antal ställen, två av de gör extra ont min handled och min höft(ljumsken).

Sen en åsikt, om jag såg någon ramla så där hade jag gått fram och kollat så allt gått bra. De tycker jag man ska göra!


Från förbannad till överlycklig

Jag vill så hemskt gärna berätta för er varför jag är så glad och varför jag har varit så förbannad. Men de är något som jag tyvärr måste skjuta upp, eftersom jag inte vill jinxa det och för att jag ska fokusera på morgon dagen. Vet ni inte vilken speciell dag de är? Men då ska jag berätta de för er. Jo de är så att de är högskoleprovet och jag, Louice Lundberg ska göra detta provet vilket är de mest nervpirrande jag någonsin gjort! Men som jag säger till alla andra, jag ska göra mitt bästa. Går de bra, hurra för mig. Går de dåligt, gör jag om det. Svårare än så är det inte.

Men nu ska jag gå och plugga, hej då!

åh...

 
Här sitter jag och försöker se hockey och bara ha de mysigt. MEN mina grannar har valt att äta surstömming mitt på en onsdag! Och inte får man någon förvarning om detta, hade jag vetat att de skulle äta de så hade jag sett till att vara borta idag.. åh de luktar så hemskt.. jag hoppas att lukten är borta innan jag sak sova för om inte känns de som om de är jag som kommer att skriva en arg(mer ledsen)lapp! Surströmming i min åsikt ska ätas ute eller inte alls!

Nu ska jag ta mig tid och...

 
.. berätta om påsken. Den började bra med sol, skoter och pimpelfiske i petikträsk. Jag lyckades få tre fiskar var en var väldigt liten så den släppte jag tillbaka, men tre fiskar! Jag kan säga de att jag får aldrig fisk, jag tror jag är en olycks fågel när de gäller fisk. I mitt liv så har jag bara fått aborre men så en sommar dag fick jag mina två första öringar! vilken lycka, sedan har jag bara haft napp på gädda men aldrig så att jag fått upp någon. Och nu de två fina harrarna. Gud vilken lycka, och inte nog med de utan hen super härlig kväll och dag i petik med världens bästa Katta, Tomas och Lova. Kunde inte ha blivit bättre. 
 
Sen for vi hem och hade de hur trist som helst tills filmkvällen med brudarna. Jättetrevligt hade vi och skrattade och pratade mer än vad vi såg av filmen ^^
 
Sedan blev restan av påsken lugn med hemmamys med fille och mysiga promenader.

Life is but a dream

 
 
Jag har just sett Beyonce Life Is But A Dream, alltså en dokumentär film om och av Beyonce. Hennes liv, hennes tankar, hennes motgångar och hennes lycka. Jag tror aldrig jag skulle bli så rörd. Beyonce är en av mina stora förebilder. Inte för hennes musik utan för hennes styrka, hennes sett att se på världen. Hon är en inspiration för alla. Alla ni som tycker om Beyonce borde se filmen och alla ni som vill se ren och skär styrka borde också se den. 
 
Jag älskade den och jag tror jag kommer se den snart igen, de är verkligen en film som får en att må bra. Ger en styrka att göra de som är svårt, en film som ger den där knuffen man behöver. En film som visar vi alla är människor, vi alla har känslor, hopp & drömmar. Att vara sig själv och tro på sig själv är de som betyder.
 
tack för mig.