❤ Laura Louice Elisabet Lundberg ❤

Julklappar

hejsan, här är jag och Filip. Denna bild togs med min nya iPad! Ja ni läste rätt EN IPAD! Åh så glad jag blev, nu kommer jag kunna plugga lättare. Slippa konka på den stora tegelstenen som kallas bärbar dator. Kommer underlätta vardagen något! Sedan fick jag, tvål och sådant, pengar, smycken och en apa. Apan var från kära Maja i Östersund. Den var så fin att man nästan vart lite ledsen. Tack Maja den var underbar! 
Julen tillbringades i petikträsk med filips familj, super skönt stt inte behövs fara till alla för att fira jul utan ha en lugn och skön dag utan stress. Visst saknade man mormors julmat och sällskapet av min familj, men man överlever. Nu ska man bara fira nyår sen är de tillbaka till verkligheten och skriva uppsatser och plugga till tentamen. Börjar om de gör jag 14 januari med ett prov, längtar verkligen.. 
 
Men en dag i taget, annars orkar inte kroppen något.
 
på tal om nyår så har jag inte många nyårslöften, den enda som jag har som är slaget i sten, är godis, dricklöfte ja, socker överhuvudtaget. Godis har jag inte något problem att tabort egentligen de är med dricka som kommer vara de svåra, då Coca-Cola är en stor kärlek till mig. Men de är något som ska ändras på! Klockan 00:00 1december gör jag slut med Coca-Cola(och alla andra dricker) för ett helt år klarar jag de kommer jag helt seriöst klara allt! ;-)
 
men en med de så hoppas jag ni haft en bra jul och kommer ha en bra nyår och så hörs vi nästa år, KRAM,
 

livet bara rullar på!

Hejsan, jag kom så där på att jag har ju faktiskt en blogg som man kanske ska försöka hålla vid liv, så här är jag. Men nu när jag är här vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Pluggandet går bra, hemmet mitt börjar bli ett hem på riktigt & jag har nog aldrig varit så positiv till livet, framtiden som jag är nu. Med de började jag funderat på vad tusan har man gjort de här året nu när de börjar snart komma till ett slut, de är ju ändå mindre än tre veckor till 2014. Så jag tänkte summera lite saker som har hänt de här året.
 
Jag har:
- gjort högskoleprovet
- fått lön på hela 10,84kr
- testat gelénaglar (inte min grej)
- börjat plugga på ltus universitet
- flyttat
- sett star wars för första gången i mitt liv
- halkat med cykeln framför en bil (de gjorde ont)
- varit besatt av farmen
- tagit en roadtrip med migsjälv till Östersund
- fått nya fantastiska vänner
- blivit blondin
- skippat stadsfesten för att fiska
- köpt en fjällräven ryggsäck (som jag använder jämt!)
- hatat mina grannar som älskar surströmming (nu slipper jag de!)
- köpt världens snyggaste solglasögon
- ändrat min blogg mer än vad jag kan räkna ^^
 
Ja, då har vi lite saker som jag gjort :-) super intressant I know ;-) Men de jag vill ha sagt är att jag hoppas har fyllt dubbelt så många saker nästa år. Mer äventyr, spänning och nyheter. De är bara att börja med de då ;-) japp

ca. 3 veckor

 
Ja, ca. 3 veckor har nu gått i de nya hemmet, saker och ting har nu börjat ta plats med de känns fortfarande som något saknas. Kan vara tavlor och sådant, eftersom vi inte hade så många sådana ^^ Men jag trivs! ag vill inte fara till luleå ibland eftersom jag vill sova i min säng, jag vill vara i mitt hem, jag vill bara vara hemma. Men vad gör man inte för sin utbildning. Dessutom jag jag ju de mest fantastiska klasskamrater. 

Ang. studerande så trodde jag inte att de skulle vara så här svårt, hur slut man blir. De är en stor skillnad från gymnasiet och jag känner efter att ha varit arbetslös i två år så gjorde de inte saken bättre. OCH litteraturen.. Bra men fy dundrande vad den kan vara tråkig. Skriven på ett tråkigt sätt menar jag då. Åh vad de känns som jag klagar men de gör jag inte! Jag älskar alla upp och ner gångar, alla hinder och all lycka som man får. Skulle inte byta de för något. :)

Tänkte bara säga åt er att hålla utsikt efter ett inlägg snart, de kommer mest troligt innehålla en rundtur av mitt hem. Men frågan är ju om ni vill se det? ;)