❤ Laura Louice Elisabet Lundberg ❤

26

Det här upprör mig
 
 
De finns många saker som gör mig irriterad men som gör mig upprörd de är svårare.
 
En sak som jag vet att jag blir upprörd på är nedskräpning. Folk som väljer att kasta sitt skräp på backen hellre än att gå några meter till en soptunna. tex. i stan, där kan man gå och se skräp överallt och de finns ingen person som jag säga att de inte fanns en soptunna. Jag själv stoppar hellre mitt skräp i fickan eller väskan och väntar tills jag kommer hem så kan jag slänga de i skräpet än att bara kasta de på backen. Sedan blir jag upprörd på mig själv att om jag ser någon kasta något blir jag bara upprörd inom mig och går åt ett annat håll. Jag borde gå fram till den personen och säga åt den att man inte ska skräpa ner. Men jag har en känsla av att jag kommer bli utskrattad och att ingen kommer lyssna. Men jag ska väl heller inte påpeka att jag är perfekt för de är jag absolut inte. De fanns en tid jag gjorde så. Men nu försöker jag att låta bli och om alla skulle göra de skulle inte världen bli mycket finare (renare).
 
Så nu när ni är på stan, landet eller bara utomhus. Behåll skräpet om ni bara tänker lämna de på marken. Marken vill inte ha ditt skräp.

Att blogga genom mobilen

Är inte de lättaste men jag ska göra ett tappert försök.

Idag hämtar jag ut min glasögon, oj har jag glömt att berätta det? Jo jag är närsynt och behöver glasögon. Jag tycker de är coolt och snyggt med glasögon men jag har aldrig velat ha de själv. Men här är jag närsynt och 1000:- fattigare! Undersökningen kostade 300:- och glasögon men försäkring och sådant kostade 700:- för en fattig människa som jag gör de ont. Så jag hoppas med kung och fosterland att jag får ett jobb snart.

Min optiker var inte snäll heller, hans förklaring på varför jag blivit närsynt var " de blir så när man blir gammal... " gammal? Är jag gammal när jag just fyllt tjugo? VA? Jag är inte gammal jag är bara en kvinna i mina bästa år! Nej men helt ärligt de kändes som jag var en 70årig tant som satt där i stolen. Fy vad jag inte tyckte om honom efter de!


25

Jag som liten
 
 
Här är en typisk lollo bild (ansiktsuttrycket inte nakenheten..) Vad kan jag säga, jag vet att jag var en sprallig och glad unge när jag var liten, jag älskade min syster Helena mest av allt och jag ville alltid vara i hennes närhet. Hon var/är min bästa vän. Jag älskade att sjunga, dansa och spela upp föreställningar med min syster. Jag och hon tvingade våra familjemedlemar att sitta och titta när vi gjorde en konsert eller en musikal eller bara en enkel uppsättning. 
 
Jag tror alltid att jag ha gillat att agera, de var nog min grej.
 
Sedan brukade jag och helena sitta i bilen och sjunga disney låtar, de var verkligen de bästa vi kunde göra. Jag upptäcker att när jag ska berätta om när jag var liten så börjar jag berätta om jag och min syster, men de är bara så att min syster var mitt liv. Jag vet de låter cheesy men de är sant, dit helena gick, gick jag. Hon var nog den som visade mig att livet ska levas med lycka och glädje, inte dag för dag.
 
Vad mer kan jag skriva om mig själv?
 
Är de något ni undrar?

24

Det här har jag ätit idag
 

En helt ointressant sak att veta, jag har ätit kryddjärpar och bulgur. 

Nu vet ni de och nu kan jag skriva om något som är mer intressant, imorgon så ska jag få se Pelle Svanslös som Monika har gjort, haha, jag är så exalterad att jag skulle kunna kissa på mig (men jag ska inte göra det). Sen på kvällen efter de så blir de woop woop, party all night long! Så jag längtar, kommer bli ass bra! Men nu återgå till alla hjärtansdag mys med min kära Filip. 

Film ikväll

 
Ikväll blir de att se lite Hunger Games, why? För att jag håller på att läsa boken så att jag har fasnat i bok/hunger games världen och måste se filmen. De är vad som kommer hända ikväll sen imorgon blir det upp sju och plugga hela dagen lång! 
 
 
 
 

Man lär sig något nytt varje dag.

Här sitter man på "skolan" och lär sig en massa matte B. De var länge sen man läste matte och jag känner att man inte är så van. Men jag jobbar på, håller även på att jobba med engelska och svenska. Har köpt boken "Den kompletta guiden till Högskoleprovet" De hjälper och förvirrar mig på samma gång. Men de går framåt och jag lär mig saker som jag inte jag visste jag kunde lära mig.
 
 
En bok som är tjock som fan ^^

Converse

 
 
Snälla GE MIG! (Jag vill helst av allt ha nummer 3 :D )