❤ Laura Louice Elisabet Lundberg ❤

23

Mitt hem
 
 
Några bilder på mitt hem, Våran lägenhet har gått igenom några ändringar sedan dessa bilder togs ett exempel nytt golv i vardagsrummet.
 
 
Sedan så kommer toan att renoveras i mars. ^^

De händer bara mer och mer!


En kvinna med stil


22

I min handväska (i mitt fall fjällräven ryggsäck)
 
 
I min ryggsäck finns:
* Lambi-näsdukar
* Monki Plånbok
* Min "Jobbmapp" (Med CV, Personliga Brev och annat smått och gott)
* Mina otroligt fina vantar
* Headset till min iPhone
* Puck-lypsyl
* En plastpåse (man vet aldrig när man kan få användning av en plastpåse)
 
De är allt jag har i min väska, om de inte är så att jag ska bort någonstans längre än stan. Då kan de finns lite ombyte, smink och parfym etc.

TOALETTEN!

Jag och Fille ska få renovera vår toa i mars så idag ska vi fara och kolla på kakel, jag är exalterad i sinne! Har ni något tips om hur man skulle kunna styla en toa jag har ju en aning om hur jag vill ha det, men jag skulle ju inte säga nej till tips!

HEJ HOPP!

 


Idag så fyller världens bästa vän, Bea år. Och jag har gjort mig såhär fin för henne. SÅ GRATTIS BEA!

Annars så har denna dag varit väldigt lugn, jag har sett Miranda säsong 3 hihihihi, nästan alla avsnitt, ja alla förutom en ^^ och jag har skrattat så att jag fått ont i magen, råkade till och med spotta ut nudlar mitt på bordet för att jag skrattade, en fasnade i näsan och jag var tvungen att snyta ut den. De här kanske är information som ni inte ville veta, men hej hopp synd för er för ni fick veta de iaf. Nu ska jag gå och laga världens bästa middag! hej då på er!

Blogg, blogg åh kära blogg

 
Efter att ha fixat (är inte riktigt klar än) monikas blogg känner jag att jag vill göra något med mig egen, igen ^^. Funderar dock på att börja om från början, nollställa hela bloggdesignen och börja om från början. problemet är bara att jag faktiskt gillar min blogg som den ser ut nu, men jag kan inte göra annat än att ändra headern och bakgrunden. Jag vill ha den helt ny, helt annolunda så att när ni går in på min blogg ska ni tänka, OJ, SHIT, COOLT eller något sådant. Jag ska fundera på saken.
 
Sen så har jag spenderat min dag med att storstäda lägenheten. Har till och med sorterat mina kläder, de är faktiskt något riktigt stort!

Men nu laga mat för snart kommer fille hem, samt tror jag att jag kommer få besök av papi. Vi får se och hoppas!

Miranda Hart

 
 
 
 
 
 

21

Mina syskon


Detta är mina älskade syskon, jag älskar alla så otroligt mycket! Mina små ögonstenar. 
Helena, Emmelie, Majlis, William, Christoffer och Jesper! 
 
 


Varför är de så?

Jag har ett problem som jag hoppas någon kan hjälpa mig med, ge mig tips eller något annat. För jag håller på bli tokig. De senaste dagarna (sen jul och nyår) så har jag börjat sova för bra? om man kan säga så, jag vaknar inte av min väckarklocka hur många jag än ställer vaknar jag inte, jag vaknar så pass mycket att jag stänger av den men jag kommer inte ihåg att jag gjort de. Jag har testat med att lägga telefonen långt ifrån mig men på någotvis lyckas jag stänga av den och gå och lägga mig igen. Jag är inte medveten om att jag gör detta de är som om jag skulle gå i sömnen. Jag har testat med att lägga mig tidigt och somna tidigare men de hjälper inte heller. jag får panik av att sova för länge för då hinner jag inte allt som skall göras och på torsdag så måste jag upp tidigt, de är verkigen ett måste men tänk om de blir samma sak..

Så jag ber er, hjälp. Vad mer kan jag testa. Jag har till och med googlat detta men jag hittade inte något hjälpande svar. Så snälla hjälp... 

Jag ändrar min blogg mer...

Jag ändrar min blogg mer än vad jag skiver inlägg i den. Jag tror jag har ett problem och inte nog med att jag ändrat min så har jag även hjälpt Beatrice med sin, sen ska jag ändra Monikas också. jag behöver hjälp ^^

20

Det här hade jag på mig i dag

 
Dagens outfit: Mjukis tröja och mjukis byxor! BAAM!

The good old days!


Sitter här vi datorn och tittar på gamla foton. Foton från gymnasietiden och jag längtar tillbaka. Man tyckte man hade så otroligt mycke ansvar i gymnasiet och ja till viss del hade man de, men herregud inte så mycket som man trodde. Livet nu skulle jag mer än gärna byta för bara en dag i gymnasiet. Att bara kunna vara sig själv, inte behöva bry sig speciellt mycket om livet. Roa sig, leva bara att älska läget! Så ikväll blir det att lyssna på gammal musik och titta på bilder, kanske dricka lite te och ta sig tillbaka till innan jag var 18!

19

Vad är kärlek?
 
 
Kärlek för mig är tre ord, trygghet, ömhet och självständighet. Varför valde jag dessa ord av alla ord? Jo i ett förhållande eller i vänskap eller familj ska de finnas trygghet, man ska ge och ta trygghet i varandra. Dessutom i ordet trygghet gömmer sig andra ord som t.ex ärlighet. Desamma gäller ömhet, visa att man bryr sig är viktigt. De kan vara med en kram, en kyss eller bara en blick. Och i ordet ömhet finns även sorg och glädje, med ömhet ska man kunna visa känslor fritt. Självständighet ska man ha i alla förhållande. Om du inte tror på dig själv eller står upp för dig själv varför ska andra göra det då? Kärlek för mig är de tre orden, de binder min tanke om ett perfekt förhållande vare sig de är familj, vänner eller kärlek mellan två personer.
 
Hur känner ni? är de något ni tycker jag missat?

18

Mina föräldrar


Vilka är mina föräldrar? Jo Min far heter Jari och min mor heter Ulrica. Tillsammans har dem mig och min syster Helena. Mina föräldrar gifte sig aldrig men jag har för mig att dem förlovade sig. När de separerade så bestämde de sig att de skulle ge förlovningsringarna till mig och min syster, Helena fick mammas och jag fick pappas. När mina föräldrar skildes har jag ingen aning om, jag var väl för liten för att minnas det. Dem var 23 år gamla när de fick mig, deras lilla mirakel om jag får säga så själv ^^. Jag har alltid älskat min mamma och pappa men jag tror de jag sett upp till mest är pappa, varför? vet inte. kan ju vara de att när de skilde sig fick mamma vårdnade om oss och vi såg pappa varannan helg, att de var att när man såg han så var det någon man verkligen tog till minnet? Hur som helst så gift både mamma och pappa om sig och med respektive fick mamma en dotter och pappa en dotter och två söner. Mamma och fortfarande gift med sin man som heter Mats (kanske jag ska tillägga) Men pappa efter ett par år skilde sig från sin fru Lisa. Sedan blev han tillsammans med en annan kvinna som heter Anna, dem är inte tillsammans idag men de har en son tillsammans. Så jag har alltså många syskon 3 systrar och 3 bröder och de är inget jag skulle ändra på älskar alla syskon som mina ögonstenar. 

Så mina föräldrar kanske inte har de lyckliga slutet tillsammans och jag kanske inte har den familjen som man kanske önskar när man är barn, jag har något mycket större något mycke bättre.

Jag säger inte ofta till mina föräldrar att jag älskar dem, även om man har dem bråken man har. Men jag hoppas dem vet de iaf.