❤ Laura Louice Elisabet Lundberg ❤

~

 
 
 
 

-

 
 

De går fast...

 
.. benen inte riktigt orkar. Nu har jag jobbat min första vecka och idag är början på min andra. Första veckan var fylld med så långa pass att på fredag morgon hade min fötter svällt så att jag nästan inte fick på mig mina skor. Idag har jag ett fem-timmars pass och sen ser jag fram emot två dagar ledigt. Även om jag har varit ledig i helgen så känner jag att de inte riktigt räckte. Jag är slut, trött och mina ben och fötter har aldrig gjort så ont. Så imorgon gäller det att införskaffa ett par nya jobbarskor. Men innan de kan ske så får jag leva med mina blyklumpar till skor och ta mig igenom ett fem-timmars pass idag. de borde inte vara så svårt :-)

Kul..

Idag har min hörsel försvunnit för gått! Eller jag de känns så, vår hyresvärd håller på att renovera vår toa och han borrar som bara den. De går inte att vara i lägenheten så jag har cyklat omkring ett bra tag nu men sitter nu på Klockarhöjden och väntar på att få någon information eller något sedan ska jag till brinken för en utbildning. Jag känner mig som en jojjo. Men i morgon har jag en ledig dag (får vi hoppas) och sen är jag ledig i helgen och den dagen ska tillbringas med bästa Bea och bästa Monika. Åh vad jag längtar!!!


Östersund

Bild som jag tog på Östersund
 
Nu är jag hemma från Östersund resan och jag kan säga de att de var skönt att göra något annat för en gångs skull. Min plan var att hinna med att fara till Luleå denna vecka och hälsa på alla där men då visade de sig att jag har utbildning till sommarjobbet, taskigt läge för mig. Men de är bra att jag får utbildning så att man gör saker och ting rätt.
 
Finns inte jätte mycket att säga om tiden i Östersund, jag sov, slappa och tog de lugnt ^^ De ända som var lite annolunda var att jag tog kort åt cheerleading laget som Helena är tränare i. De var hur kul som helst, fick träffa flera fantastiska människor. Sedan tycker jag också bilderna blev superbra ^^ Om jag får säga så själv ^^ De kommer nog komma ut bilder på Jämtlanscheer bloggen klicka in och titta vet jag.

Buss, tåg och livrädd Lollo

 
Imorgon bär de av till äventyr. Och jag är inte en äventyrs människa jag är mer än sitta hemma i mitt säkra hem och se på serier med ett stor intag av te drickande. Men i morgon ska jag utmana mig själv. jag ska nämligen till Östersund och jag ska dit själv. Jag ska åka, en buss och två tåg, vilket gör mig nervös. Jag fungerar så att när jag ska åka buss (t.ex mellan skellefteå och burträsk) blir nojig och tror att jag ska hoppa på fel buss, missa mitt stopp eller att jag dör.. och nu ska jag åka en buss och två tåg, hur fan ska de gå på tåget? Jag har inte åkt tåg sen nian. Jag är nu väldigt nojig och har till och med ont i magen, tror jag får ta en sup innan jag far.. Jag tror de kommer gå bra och hamnar man fel så finns de alltid fler tåg eller bussar. Men de är inte så lätt att intala sig själv det. Så vi får se hur de går. Om jag klarar mig eller dör. Jag har iaf en hel säsong av Community så att jag borde klara mig. Men ja önska mig inte lycka till utan sparka mig hellre i baken.