❤ Laura Louice Elisabet Lundberg ❤

Now that's just awesome!

Här sitter jag på en buss på väg till burträsk. Jajamen de är måndag och jag är ledig och den ska spenderas med Monika. Annars så går de bra med praktiken, börjar känna mig varm i kläderna nu. Ska bli spännande att börja sommarjobba där.

Annars på min fritid sover jag eller så fixar jag bloggar. Jag har ju börjat göra lite bloggdesigner och tänkte att någon dag ska jag lägga upp bilder på dem så att om de är någon som kommer vilja ha hjälp med sin bloggdesign kan välja en färdig eller så "beställa" en. (De är ju gratis, än så länge)

Men hur som haver nu fortsätter resan.


Nu är du här, som jag har saknat dig!

 
Nu är de äntligen sommar känslor i luften och gud vad jag har längtat!! Min lediga dag igår spenderades med Monika, vi gick på stan, solade och såg eurovision. Riktigt mysigt. I helgen blir de inte lika mycket vila för att de är praktik som gäller för mig. Jobb, jobb men jag har iaf ett sommarjobb de är ju som många som aldrig lyckas få något. Helg gör ju också att jag är ledig på måndag så då hoppas jag på att solen är här så jag kan jobba på min bränna(på brännan XD) får i sommar är mitt mål att bli brun! Men med den uppdateringen så ska jag nu göra mig i ordning har praktik i kväll, ingen rast ingen ro. Hoppas ni alla andra får njuta av solen som jag har gjort hela dagen :-) 

Jag har gjort de igen...

(de här är ful-snyggt tycker jag ^^)
 
Okej bilden har inget att gör med de jag tänker skriv, utan de jag har gjort borde ni ha sett vi det här laget. en ny bloggdesign(igen). Riktigt nöjd. ^^ Men de jag tänkte prata om, om det är att jag har suttit och funderat och kanske man skulle kunna sälja bloggdesigner, typ att folk beställer så gör man det? Något man kanske skulle överväga(fast de har jag ju redan). men tycker ni? Ska jag det, tror ni att någon skulle vilja köpa sådant eller gör man allt själv nu för tiden? 

<~~~~~~~~~~~~~>


Mot Ikea!

Äntligen på väg till Ikea, så som jag har tjatat och längtat efter det. Ingen har haft tid eller lust att fara med mig men nu jävlar är jag (Fille, Micke och Elina) på väg till dit. Lyckan! Glad som något! Kanske lägger upp lite bilder på vilka fynd jag gör. Kraaaaaaaaam!