❤ Laura Louice Elisabet Lundberg ❤

TJABA TJENA HALLÅ!!

 
För er som inte reda vet såååååååååå tänkte jag bara informera er att jag har flyttat!!!! :D Hur mysigt som helst! Super nöjd och sen när jag väl flyttat in och alla saker är där de ska, ska jag ta kort så ni får de ^^ hihi 
 

HEEEEEJ!

En bild från min förra födelsedag
 
 
Idag är de min dag (och alla andra som fyller år idag). Den spenderas med en stor förkylning och lite främmande. Bästa vännen är här(så klart) och sedan mannen i mitt liv. Kan säga att jag klagar inte. Dem var verkligen allt jag behövde idag. Stora pussar till dem och grattis till mig själv! kommer uppdatera snart om en sak men ni får vänta några dagar. ^^ PUSS!

Sent inlägg

Hejsan, tänkte bara klicka in och säga tack för kvällen världens bästa människor! Har haft en as roliga kväll/vecka eller veckor här i Skellefteå. Men nu börjar allvaret snart om, på måndag börjar en ny kurs, ny litteratur och nya tag! Längtar även som jag känner stressen. Jag är vuxen, jag tar tag i mitt liv, jag måste få vara lite stolt ;-) 

Så med den lilla hälsningen/uppdateringen så säger jag nu godnatt och bjuder på några bilder från ikväll! Man måste älska halloween!