❤ Laura Louice Elisabet Lundberg ❤

Hej och hå!

'Våfflan tycker tydligen att jag ska sluta sitta vid datorn och umgås med henne. ^^
 
 
Tänkte bara snabbt göra en lite uppdatering, först och främst vill jag bara säga att jag är irriterad som fan för min omtenta, som jag var 1,5 poäng ifrån G, vilket sög som fan.. och jag skulle fått upp betyget av att "klaga" skulle jag fått upp de med 1 poäng vilket inte gör någon skillnad av att jag måste göra om de igen.. så lite förbannad är jag på det. Annars har jag de riktigt bra, på lördag blir de, som jag har förstått, IKEA! (Lollo lyckligast i världen) Och om en stund ska jag fara in till stan för att umgås med Hanna, kommer bli super! Men nu ska jag sluta för Våfflan slickar på min arm och piper för att få uppmärksamhet..
 
 

Lollo under timeout

 
... efter att bara plugga känns de som. Just nu har jag inget liv mer än att sitta och skriva uppgifter efter uppgifter som är tråkiga som fan! De här kursen som vi nu har haft kan jag säga är ett av de tråkigaste stunderna i mitt liv! De var inge rolig kurs, där varken jag eller en del av mina klasskamrater kunde förklara vad kursen handlade om. Den sög helt enkelt! sista spurten nu då.. önska mig lycka till!
 

Design - nya året - huset

 
 
Nu efter jag fixat en väns design kände jag att de var dags att tabort min vinterdesign på bloggen. Men jag vill ju ändra till något spektakulärt så, nu har jag en liten enkel design medan jag jobbar på den nya, de kan ta ett tag då jag insätt att de inte är så många dagar kvar till studerandet börjar om och jag ska fara till luleå. (Mest så ni har de i åtanke om de tar ett tag) Men ja, en ny design. Funderar även om att börja ta betalt för de, alltså om andra vill ha. eftersom att jag har fixat mångas bloggar nu och min syster klagar på mig att jag inte tar betalt.. En fundering som jag har, men vad är ett rimligt pris och finns de något man måste gå med i för att få göra de eller hur är de med de där. De är något som jag måste forska på. Men eftersom jag är lat och de känns krånligt får de vara(än så länge). 
 
Annars känner jag att nya året har gått bra hittills(herregud de är bara den femte..), har vänt på dygnet väldigt mycke vilket absolut inte är bra, funderar på att vaka någon natt bara för att vända tillbaka de. Men vi får väl se hur de går..
 
Och juste ja, bilder på huset kommer komma snart, bilderna är tagna men då inte så fina.. så jag ska bara ladda upp dem(måste hitta kabeln..) på datorn så jag kan visa er alla.