❤ Laura Louice Elisabet Lundberg ❤

Hejsan hoppsan.. ja

 
 
Snart börjar skolan "om" på riktigt igen, de har varit så härligt att ha vfu och fått vara hemma. Avslappnande har de varit. Imorgon bär de av till luleå för lite pluggande och annat smått och gott. 
 
Jag hade egentligen inte intressant att skriva om.. känns så krystat att skriva nu. De känns som att de ända jag gör är att skriva på saker, sitta vid datorn och läsa en massa böcker. Skulle vara härligt att bara lägga sig i soffan och se en film! Men vilken bra idé! Ja, ett bubbelbad och sen en film. Perfekt avslut på den här dag.
 
Med den idén drar jag mig tillbaka och ja, hejdå helt enkelt!
 

Nu tag och de är bara köra!

 
Nu blev de faktiskt ett inlägg utan bild.. oj oj, så brukar de inte vara. 
 
Nämen tänkte bara att jag skulle kika förbi och skriva lite. Känns som att de behövs. Herregud vad kul jag har haft det så jag har rent inte haft tid att skriva. Jag hade nämligen min sista vfu(praktik)dag idag. Vilket var så otroligt tråkigt, jag hade gärna varit där längre, stannat där för alltid? Men de går inte, tyvärr, men med mig fick jag en hejdå teckning, massa gosekramar och några av de bästa stunderna i mitt liv som jag inte kommer glömma. De fina barn och pedagoger jag har träffat. MEN nu måste jag lämna det och fortsätta med studierna och fokusera på tentor, examinationsuppgifter och deadlines. En liten hatkärlek som jag har men snart får jag se mina små kusiner, mina små pärlor, sen såklart Våfflan! Hoppas hon känner igen mig.. hehe.. 
 
Men då vet ni att jag lever iaf, hehe.. Hade bra så hörs vi när vi hörs! Ciao