❤ Laura Louice Elisabet Lundberg ❤

Jag lovade ju

Jag lovade ju att jag skulle skriva vad jag hade sökt för jobb om jag fick det, och jag håller de jag lovar, men jag ska bara hålla de en liten stund till, jag vill inte jinxa de innan jag skrivit på några papper, så när dem är skrivna och de är säkert (för nu är jag bara lovad jobb via samtal) så då lovar jag att jag skriver vad de är för jobb, jag lovar!


De blir nog inte av..


Igår fick jag ett samtal från företaget jag sökt jobb till och jag fick höra att de är positiva mot att anställa mig, men att de ville prata med mig dagen efter istället (eftersom de ringde kring fem igår) så jag godtog de och jag skulle vara redo vid telefonen från kolckan sju för att de skulle ringa då.. de har inte ringt än.. jag ringde dit och då hade de inte tid att prata med mig.. Jag hoppas de hör av sig imorn annars blir jag nog galen..

Idag är dagen!

Idag är dagen jag får veta om jag får jobbet eller inte, jävligt spänt nu! Men före de blir de till af förhoppningsvis är det den sista gången också!!!!


Middag med partybrudarna


Här håller jag på att mörda små tomater.


Ikväll blir de lugn kväll med Bea och Monika. eller blir den lugn?

Träning på eget sett!


Jag när vi gjorde Gökboet, vad jag håller på med? ingenaning.

Idag blire ZUMBA med bea, jag har redan gjort lite arhävningar och situps som uppvärmning. Men vi kommer nog värma upp innan zumban också men nu ska jag fixa och trixa så vi kan zumba.

Chillshema


Visste ni detta?

Här kommer lite fakta om mig.

*När jag var liten och började gå så var jag lika lång som ett spädbarn. (gissa om folk tittade?)

*När jag var liten så ville jag bli sångerska eller skådespelare, jag och min stora syster Helena brukade ha uppvisningar för resten av våra familjemedlemar.

*De fanns en plats som var den bästa platsen på hela världen när jag var liten, jag anser fortfarande att de var en så befriande plats, de var stugan utan för luleå. Min farmor och farfars stuga. Där tillbringade jag en mycket stor del av min barndom.

*Fjärilar och myror har varit och är de största fobierna jag har. När jag var liten så kunde jag inte gå över myrstigar även om jag hade på mig gummistövlar. (Jag stod på myrstigen med mina stövlar och grät och skrek av skräck.) Fjärilar är en udda fobi, jag vet. (När min lilla syster var liten så fångade hon en fjäril, mosade den också, och hon sprang efter mig med den.) Än idag så kan jag inte stå nära en fjäril.

*Jag älskar att dansa, gör de inte snyggt kan jag punktera, men jag älskar att bara få släppa loss och inte bry sig ett skit.

*Min musik stil är hiphop-pop-country-rock-rockabilly jag kan även uppskatta dansbandsmusik-reggae-techno och lite opera sitter aldrig fel.

*Jag bor tillsammans med min pojkvän filip (som jag firar tre år med i augusti), vi är väldigt oensa när de gäller saker. Han är en perfektionist och de är jag med. Vi kan diskutera saker som hur vägghyllorna ska plaseras till om mjölk paketet ligger eller står upp när de är slut mjölk i det. Men missförstå mig inte när jag säger att vi diskuterar, alltså förså att vi inte bråkar. Bråkar gör vi inte ofta.

*Min första kändiskärlek var Markoolio. (döm mig inte.)

*Jag  har STOR respekt för hästar. I högstadiet var jag fruktansvärt rädd för hästar, men Bea hjälpte mig komma över den fobien. (någolunda bra.)

*Jag gillar inte färgen blå men på något sätt är det den ända färgen som jag ser någolunda bra i, så de blir alltid blåa kläder.

*Jag är egentligen blondin.

*Jag är inte dvärg, även om folk kan tro det.

*De bästa filmerna jag sett är Disney. Inget kommer klå de fantastiska filmerna som gjorts av Disney.

*Jag läser 40 bloggar vilket två av dem är kända bloggar. (Caty och Kandylandy)

*Design är en av mina stora intressen, allt från inredning till kläder till elektronik. m.m

*Battlefield 3 är en av de spelan som jag spelar mest. Jag är en riktig spel nörd.

*När jag var yngre så fick jag inte mycke dyra kläder eller dyra saker, så nu när jag är vuxen så har jag skämtbort mig själv med en bärbar dator, en iPhone och massa dyra kläder.

*
Jag var en super duper tjock bebis när jag var liten!

*En av de saker som jag vet folk irriterar sig på mig är att jag pratar som en bajs, jag kan prata om ingenting byta 5 samtalsämnen inom 5 minuter. (förlåt för att jag gör så)

Med de så tänkte jag att jag skulle sluta skriva.


Om arbetsintervjun

De gick perfa tror jag. Vi får se hon ska höra av sig inom två veckor! Hoppas!!!!


Are you AWESOME? DUDE ME TOO!


(klicka på bilden)

Jajamen jag är AWESOME! Imorgon gäller de för mig alltså. Den stora dagen! (egentligen för står jag inte varför jag gör detta till en sån stor deal.. men)

Jag har också tänkt att jag ska en frågestund. Så skriv alla frågor till mig som ni har så ska jag svara på dem så bra som möjligt! Inga frågor är för dumma (förutom dem dumma frågorna) ;-)

Här sitter jag och förbereder mig!Jag kommer vara awesome på intervjuen!!

ÅHHH jag är så exalterad!!


Gammal bild, men en bra bild som beskriver hur jag ser ut just nu.
(lägg till lite stutsande och klappande med händerna)

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!! herregud idag fick jag ett samtal!!!!!! Från en kvinna från ett ställe jag sökt till (tänker inte berätta vilket ställe än..) Där hon förklarar till mig att hon undrar om jag är intresserad på att komma in på en arbetsintevju.. När jag pratade med henne så lät de nästan som de redan hade bestämt sig om att jag ska jobba där men att de vill bara träffa mig först... FYFAN ALLTSÅ! Gud vad jag är exalterad. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag sitter bara och tänker vad ska jag ta på mig, vad ska jag ha med mig. Tänk om jag gör bort mig. Tänk om de ser mig och tänker "OH HELL NO!".. tänk om, tänk om! AHHHHHHHHHHHHHHHHH

När lusten bara tappar sin flamma

Igår var jag på begravning med mina systrar. De var så fruktansvärt fint att de gjorde ont. Kära gammelmormor jag älskar dig även om duinte finns kvar på denna jord. Jag hoppas du har frid nu, att du känner lugn och ro. När gammelmorfar berättade om dig och hur mycket han älskade dig så fick jag veta vad äkta kärlek är. Han satt även om du inte är här med han på denna jord är du ändå de, i hans hjärta. Vila nu min kära gammelmormor.

Så ni vet

Jag har inte haft tid eller lust att spela och jag kommer nog inte ha de efter den här helgen heller.