❤ Laura Louice Elisabet Lundberg ❤

10

Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur & förbannadGlad: Rascal Flatts - Life Is A Highway

Ledsen: Bryan Adams - Sound The Bugle

Uttråkad: AWOLNATION - Sail

Förbannad: Nightwish - Dark Chest Of Wonders

09

Ett barndomsminne


Jag har alltid varit rädd för myror, när jag var liten som minns jag att vi hade en stuga i luleå, eller utanför luleå. Där hade vi en sandlåda jag brukade vara och leka, en dag som jag satt och lekte så skulle jag göra mat av sand, vatten och barr. Jag stoppade denna "mat" i en djup tallrik och skulle gå med den till min farmor så hon skulle få smaka det, glatt skuttande är jag omedveten om att en myra har hoppat in i min mat och är nu påväg att krypa upp på min hand. Jag börjar känna en svidande känsla på min hand och de sticker till som om något högg en kniv i handen. Till min förskräckning är de en myra på min hand. Jag tappar skålen och står och skriker/gråter och viftar med handen. Springer till min farmor och gråter hon tittar på handen och blåser och säger att de kommer bli bra. Men denna upplevelse satte sina ärr, kanske inte på min hand men efter de slutade jag leka i sandlådan när jag upptäckte att sandlåda innehöll tusentals myror.

jag hatar myror.

Åh vad jag önskar..


.. att jag kunde sjunga, verkligen sjunga med styrka, soul och fucking feeling. Kunna beröra folk med en fantastisk röst som ingen förväntat sig att jag hade. Få stående ovationer av människor som har tårar i ögonen. De skulle jag vilja. Så om någon kan magi, ge mig en Beyonce röst eller kanske Toni Braxton. Då skulle jag vara evigt tacksam.

08 + Annat

Några favoritfilmer


Oj den här blir svår.. humm.. Fight Club är ju en absoluta favoriten men efter den så vet jag inte, möjligtvis Vägen till El Dorado, alla Disney filmer som finns. Ja jag tror de blir mitt svar Fight Club, Vägen till Eldorado och Alla Disney filmer som finns.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Och de som händer just nu, jag håller på att fixa en praktikplats och de går bra men som vanligt så ska de vara något som skall komma i vägen. Så nu håller jag på att slåss med lejon och tigrar för att få detta att fixa sig så att jag kan börja med praktiken på måndag! Hoppas hoppas HOPPAS!!!

07

En bild på dig som du aldrig har publicerat


"I'm not on drugs.."

06

Mål på kort sikt för denna månad och varför


Fått ett jobb/praktikplats som jag tycker om och som jag möjligtvis vill fortsätta med resten eller en lång tid av mitt liv. Varför? Jag vill ha ett jobb, jag vill inte vara arbetslös, vem vill vara det? De är så tråkigt.

En paus

Nu tar jag en paus från listan för att blogga om något annat, bara de här inlägget då. De jag ville skriva om de att jag känner mig stressad. Jag har mycket att göra och de känns inte som att jag har tid för mig själv. När jag sover drömmer jag om jobb, praktik, stress och när jag vaknar är jag helt utmattad. SÅ i helgen så ska jag ta hand om mig själv, fixa ett bubbelbad med ljus och lyssna på lugn musik. någon som har ett annat tips på hur jag ska kunna "avstressa" mig? Om ja, skriv då gärna de för jag håller på att bli tokig.

05

Min Önskelista


Åh herregud önskelista, jag har ju just fyllt år så vad kan man önska sig då? gör väl om min tidigare önskelista så får man en liten bild på vad jag önskar mig.


04

En gammal bild på mig tagen utav någon annan.


Jag på en julafton, blid tagen av min syster.

03

En dålig egenskap jag önskar att jag inte hade.


En dålig egenskap? hum.. de kan nog vara de att jag tänker efter så mycket. typ om någon tittar på mig på stan så kan jag tänka ja men de personen tycker jag är ful eller att man är fulklädd eller vad som helst något negativt medan i själva verket kanske denna människa bara tittade åt mitt håll eller till och med tyckte shit vilka fina.. skor eller något. Men så tänker inte jag de första jag går till är att de är något negativt. Jag skulle vilja att jag slutade de med de, jag antar väl att de är för att man har dålig självkänsla. Men jag tycker om mig själv så jag är lite kluven på vad de är helt och hållet men säker något underliggande som är roten till problemet. Men den egenskapen försöker jag i denna dag tänka bort. Har blivit bättre på dig men när man har en skit ful dag så är de svårt att inte tänka så.

02

Tv-serier jag gillar.
 
Jag är serie tokig, jag kan nog se serie hela tiden om man inte behövde leva ;-) Vad jag gillar för serier, jag har några jag tycker är okej men som jag inte kan sluta titta på, t ex. Glee, Revenge, Keeping up with the Kardashians, Project Runway. Sen finns de serier som har slutat som jag tittar på om och om igen, Ugly Betty och Desperate Housewives. Sen finns de serier som jag älskar Games of thrones, Modern family, American Horror Story, Awkward och så klart Ellen DeGeneres.
01

En nytagen bild på dig och 10 fakta om dig själv
 

1. Sedan jag kan minnas har varit rädd för clowner. Clowner får mig att riktigt må illa, de kan vara bara så att när jag går på affären och de finns en clown där så mår jag dåligt och vill inte gå in. En clown kom fram till mig för att ge mig en ballong och jag utbrast "-VAD HÅLLER DU PÅ MED!" och sprang där ifrån. 
 
2. Jag är förlovad med min sambo Filip Almlöf och vi håller på diskutera bröllop och en grej som jag vet att jag vill ha på bröllop är kallor. Kallor får mig att tänka på frihet.

3. Jag har varit nagelbitare hela mitt liv sedan bestämde jag mig en dag, nej jag ska inte göra det mer och jag slutade. (med lite hjälp av trind)

4. De jag mest av allt hatar på mig själv och andra är fötter, de kan ha de mest vårdade fötter och de kan vara nyduschade med fortfarande tycker jag dem är äckliga. Fötter är big no no!

5. Alla som träffar mig (och som vågar nämnade) tror att jag är dvärg, nej jag är inte djärg utan jag är 150cm lång och under 140cm då är man räknad som dvärg. Så jag är inte de jag är bara kortväxt.

6. Jag är inte en tidsopdimist. Om jag ska någonstans så brukar jag alltid vara framme en timme eller mer före jag ska vara där.

7. Jag gillar att sova, jag kan sova och chilla en hel helg om jag fick.

8. Jag är en perfektionist. inte så många som vet de, men de skall vara på mitt sätt och då ska de vara perfekt!
 
9. Jag är otroligt beroende av coca cola. Äter nästan aldrig godis, chips eller annat onyttigt men cola är svårt att låta bli. När jag har varit utan cola ett tag och får dricka de så måste den vara perfekt, mycke kolsyra och kall när man dricker ska de göra lite ont och man ska tåras upp när man tar första klunken. nu blev jag sugen på cola..
 
10. Förut kunde jag shoppa hur mycket som helst, struntade nästan helt i priset så länge jag gillade plagget. Sen fick jag uppleva livet som arbetslös och nu när jag går på stan så skulle jag inte ens drömma om att köpa plagg över hundra spänn. Plus att jag köper bara om jag måste köpa något.

Sedan en bild på mig och Bea på min födelsedag. Vi höll på med en lek, ska inte försöka förklara denna bild den talar för sig själv.


Yeah you know it!

Hittade en lista på Annas blogg och jag tänkte varför inte? Så jag har tänkt göra denna lista så att jag får något att skriva om så vi börjar här har ni listan svara på första snart:

01 - En nytagen bild på dig och 10 fakta om dig själv
02 - Tv-serier jag gillar.
03 - En dålig egenskap jag önskar att jag inte hade.
04 - En gammal bild på mig tagen utav någon annan.
05 - Min Önskelista
06 - Mål på kort sikt för denna månad och varför
07 - En bild på dig som du aldrig har publicerat
08 - Några favoritfilmer
09 - Ett barndomsminne
10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur & förbannad
11 - Ett land du vill besöka
12 - Min dag i bilder
13 - En dag du aldrig glömmer
14 - Sätt din mp3/mobil/iPod på suffle, första 10 låtarna som spelas
15 - En annan bild på dig själv
16 - En bild på de du senast köpte
17 - En bild på dig för ett år sen och nu, hur har du förändrats sen dess?
18 - Mina föräldrar
19 - Vad är kärlek?
20 - Det här hade jag på mig i dag
21 - Mina syskon
22 - I min handväska
23 - Mitt hem
24 - Det här har jag ätit idag
25 - Jag som liten
26 - Det här upprör mig
27 - Det här får mig att gråta
28 - Mina rädslor

tjugo år


Idag är jag gammal! känns inte så men de är jag, officiellt vuxen! Och vad ska göra idag? Jo ha ett litet kalas men mina älskade flickor. Och då undrar jag egentligen är man barnslig för att ha ett kalas? Vad borde man göra när man fyller tjugo? SÅ för att få svar på de så googlade jag "vad bör man göra när man fyller tjugo" fick inte så mycket till svar så jag tittade på bilder istället och där fick jag inte heller så mycket till svar, de jag såg var gubbar med skägg, massa djur och väldigt mycke slappande. Helt ärligt kan jag leva med det, slappa hela helgen nu när de blir helg, kanske träffa djur och skäggiga gubbar.. (skäggiga gubbar lätt läskigt..) Men nu ikväll blir de kalas och vad än folk tycker så tycker jag fyllar man tjugo får man äta tårta och ha en massa ballonger, man fyller ju för fasen bara 20 en gång ;-)Snö åh vad jag hatälskar snö!


Bästa lördagen på länge! 

De var riktigt längesen jag gjorde en snögubbe,helt allvarligt kommer jag inte ihåg den senast gången jag gjort en. De är väl en "barn-syssla"? Men jag kände att de var riktigt kul (Förutom när lova började krafsa i snögubben så den höll på att gå sönder). Jag var så noga och försökte få den så fin så. Jag är rätt nöjd, kanske ska nämna att filip hjälpte till med att rulla snöbollarna och hämta ved för armar och hatt(?) så helt ensam gjorde jag den inte :-) Men fin vart den och jag tycker att detta var de bästa sättet jag kunde ha lämnat min tonårstid. Sista helgen som tonåring. Nu blir de kavaj och uppsatt hår resten av livet. Ser fram emot de faktiskt :-)

titta där!


Ny mössa? kanske ^^

Trevligt


Nu så här en torsdagskväll är jag riktigt trött. Idag har beståt av träning, städande och jobbsökande så nu unnar jag mig själv lite tid framför tv och vad är de på tv? Vänner! de sista avsnittet som man gråter ögonen ur sig. Bra såhär på en torsdag. I helgen blir de också att fara till Jörn för att spendera tid med lilla lova (Filips föräldrars hund) sedan kommer veckan då jag blir vuxen och då kommer jag få spendera det med mina girls ( förhoppningsvis kommer alla :-) ) Men nu återgå till mitt tv tittande. bye

Zumba

Då har man börjat med Zumba igen, andra gången gillt då..? Efter denna workout så förstår jag varför de blev att man slutade satan vad trött jag blev.. höll nästan på att spy när jag tränade.. Så jobbit- Men för att få dröm kroppen måste man jobba hårt!

 

åtta dagar till tjugo år


Snart blir man vuxen, vuxen i ålder men barn i sinnet. 

Jag har varit så duktig idag och fixat en massa pappersarbete, detta arbete har tagit en vecka.. en veckas helvete så nu ska jag blicka framåt åt livet som en tjugo åring, snart så!

Allt de där och lite extra


Lilla lollo har vi här! Idag känner jag mig så här liten, vill vara så här liten.. För att då skulle jag slippa att ha så fruktansvärt jobbigt med dem här förbannade papprerna.. istället så är man ett år äldre im nio dagar.. bajs säger jag bara, vill fylla år men jag vill inte bli äldre. åh jag vill inte att de här med papprerna ska gå åt helevete som de gör nu.. fel blir det.. åh.. orkar inte... nej nu hoppar jag in i en tidsmaskin och blir 5 igen. hej då!